![]() |
Cytat:
|
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=43663465 chodzi mi o tą . Jakto "to prawie to co nec" ?? No bo widzisz mam w sumie 500zł. Chciałem kupić BENQ DW1620 BLACK ale nigdzie nie ma .... a jeżeli mówisz że ten PLEXTOR sporo lepszy to się zastanawiam czy zainwestować całą sumę. Czy jednak kupić BENQ albo LG... albo tego TDK'a ? i czy ten link co do allegro dałem to jest model 1616N ?? bo nie wiem
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
a TDK DV-WA160416DL ??
|
Cytat:
|
więc jednak nie warto dokładać tej różnicy do plexa ? 265 zł LG , 230zł Benq , 460 zł Plex
|
Cytat:
praktycznie juz wszystkie nagrywarki jakie sa na rynku pala podobnie chodz zdarzaja sie wyjatki ale nie bede pisal bo zaraz mnie zatakuja jakies clany z Lysej Gory :D |
ostatecznie kupie biały i przemaluje jak poprzednie... niczym od oryginała sie nie różni ale trace gware :blee: / A sporo lepszy jest ten plextor ? Bo nie wiem czy warto aż tyle mi do niego dokładać ?
|
jak to dobrze ze plex ma 2 panele w pudelku bialy i czarny i mozna sobie zmieniac :D
|
szukajcie a znajdziecie... w moim przypadku słowa Jezusa się nie sprawdziły :) Pół dnia szukałem. Znalazłem ale ceny ... pozostawiam bez komentarza . 230 na allegro biały, w sklepie 300 czarny
|
trzeba szukac bo ja nie wiem niestety :(
|
to wiem :) OK gdzie znaleść BENQ DW1620 black w dobrej cenie ? Na allegro nima
|
chodzi ci o benq 1625 - to jest to samo co 1620 tylko ma ten bajer
|
a może poczekać ? Coś ciekawego w najbliśzym czasie ma wyjść ? A ta technologia Light coś tam ... poza cholagramami coś daje ?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:28. |