![]() |
NEC ND-3520A jest najlepszy bo się dużo o nim dowiadywałem pali szybko i dobrze Pozdrawiam
|
:wow: Testowałeś tego NEC a - na jakiej podstawie tak twierdzisz - bo się dowiadywałes ? :blee: :podbite: -a może w CHIPIE przeczytałeś ?
|
Tak mam go od niedawna al jestme z niego bardzo zadowolony zamawiałem go w bo nie było w sklepie nec wygrywa prawiw we wszystkich testach
|
Ale na jakiej podstawie twierdzisz że NEC 3520 wygrywa prawie we wszystkich testach /jakich ? / - bo ja czytajc to forum mam troche inne zdanie na ten temat - inni forumowicze pewnie też. NEC to dobra nagrywarka ale nie najlepsza.
|
Bo czytałem na różnym forum i na forum.cdrinfo też długo się zastanawiałem jaką nagrywarkę kupić i wybrałem NEC'a po prostu chciałem dobrą nagrywarkę DVD RW a na oprogramowaniu nie zależało mi więc kupiłem wersję OEM mo znajomy ma też Nec'a tylko że tego niższego a mój pali z prędkością cd-r, 48x dvd-r 12x dvd+r 12x oczywiściete płyty o co mają najwyższą prędkość 8x chciałem ppowiedzieć że jestem z niej zadowolony
|
czyli jednym slowem nec jest warty o dolozenie 50 zl do niego zamiast litka? tak ?
|
tak NEC ND-3520A jest warty dołożenia 50 zł ja go kupiłem za 320 zł - mam czarny i naprawdę jestem zadowolony Polecam też jak się pytałem na różnych forum i na tym też to była jedna odpowiedź NEC ND-3520A Pozdrawiam
|
Cytat:
|
Pewnie tak :przybij5: a potem :piwo:
|
Cytat:
Jeszcze raz mowie litek nie jest dla nerwowych ludzi ja jakos juz mialem doczynienia z mnoga iloscja liteonow po model 1653 i dzialaj bez problemu wystarczy troche pobawic sie systemem oraz biosem do nagrywarki sprzet jest ok tylko kwestja jest taka: jak sie z nia obchodzi :D? Z nec'ami nie ma takich problemow bo nic z nim nie zrobisz nawet nie zwraca bledow PI/PIF :D ale widac ze sie czegos obawiaja :D a szkoda bo pionek na tym samym chipie zwraca bledy :D |
a jak jest z kompatybillnoscia z plytkami w litkach i necach?
|
hej,
teraz ja :D Jaka spaware DVD najlepiej kupic? Mam na to okolo 250zl. Od razu dodam, ze mam uraz do Benq i LG :D i ze bardzo lubie TEACa. Nie chcialem zakladac nowego tematu :) |
Skoro masz uraz do BenQ to w tej cenie to chyba jakiegos Litona. Ewentualnie jak dolozysz troszke to mozesz kupic ASUS'a(Oem Pioneera) lub NEC'a 3520A.
Pozdrawiam |
Cytat:
Do czasu. Teraz twierdzi że nie może bez Niej żyć. :spoko: Może jednak zmienisz zdanie. :) |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:33. |