![]() |
Cytat:
A jaki model Litona? A czym one sie takim roznia od tego nec i pionera |
Cytat:
Myślałem o lepszej jeździe. To Benek 1620. Co i jak jest już opisane na Forum i innych. Proponuję rozważyć. :taktak: :) |
Cytat:
Ja bym powiedzial tak: Benq to dobry palnik. Ale nie zawsze i nie w każdej prędkości. Myślałem o lepszej jeździe. To NEC 2500A. Co i jak jest już opisane na Forum i innych. Proponuję rozważyć. |
NEC 2500A a czym on sie rozni od wersji bez "A"??
A jaki model Litona i czy warto? |
Cytat:
Osobiscie mialem liteona 451 i 411@811, teraz mam 1213@1653. 451 wspominam bardzo dobrze (choc testowalem glo prawie tylko na GSC002 i Platinum DVD+R jeszcze jak byl na Riteku), 411 niebardzo, a 1653 to taka "sredniawka" - ogolnie nic do niego nie mam, ale specjalnie sie nim nie podniecam. Czy warto - w tej chwili chyba nie warto. Na pierwsza nagrywarke w tej chwili najbardziej nadaje sie NEC 3500 (3520 jeszcze bym nie chwalil tak szybko ale mozemy miec nadzieje ze bedzie ok), Benq 1620 (lobby jest duze || ), moze tez LG 4163, bo tez o nim dobrze mowia. |
Cytat:
Co byś nie wybrał, to po fakcie zawsze będziesz miał rozterki czy to właśnie to. Każda ma plusy i minusy (nawet Plextor ). Ja mam NECa 3500A i do moich potrzeb wystarcza. Ktoś inny ma Liteona,LG czy też jeszcze coś i też chwali. Największa sztuka to poznać to co się kupiło i jak optymalnie wykorzystywać. :taktak: |
Hhmmm, to moze wezme tego NECa 3500A. Cena troszke wiecej niz zakladalem ~300zl.
Najchetniej by wzial TEACa :) Mialem dwie spawary tej firmy i sa :spoko: A tak jak pisze rycho - im wiecej pytan tym mnije wiem :| |
Cytat:
Chętnie podejmę polemikę :D Od razu mówię, że jak powiesz x2.7 to odpadam :mruga: :czar: |
Cytat:
W końcu Litek to przecież też dobry palnik :> :D |
Cytat:
A moze jak ktos pisal NEca 3500A? |
Cytat:
|
Cytat:
No, pisałeś o Teacu :czytaj: Nie wiedziałeś, że Teac to OEM LItka? :> |
Cytat:
Jest TDK od TDK I jest też TDK od TDK :D Najlepszym tego przykładem są Dysany DVD+R x8 od Prodisc W temacie o Nośnikach Testowałem tam wpierw jedną partię a następnie drugą Różnic nie da się nie zauważyć :nie: A obydwie partie to Dysany od Prodisc :taktak: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:32. |