![]() |
Z tego co słyszałem, to 110-ka będzie już nagrywarką Blue-Ray.
A druga rzecz, jaką słyszałem/czytałem dotyczy ceny pierwszych BlueRay - ok. 500 zielonych. Ale czas pokaże. |
Cytat:
|
Cytat:
Pozdrawiam :piwo: |
Cytat:
:piwo: |
czeka na P109
Zamówiłem Pioneera 109 i cały czas czekam. Po drodze miałem problem z przegrzewaniem komputera. Nagle się wyłączał. Wgrałem programik do obserwacji temperatury i pokazywał 50- 78 stopni. Dzisiaj odkurzyłem radiator i zamocowałem ponownie. Pokazuje teraz lepiej 40-58 stopni. Procesor Pentium 4 - 3 GHz. Ale chyba muszę pomyśleć o dodatkowym wiatraczku, bo w zimie było dobrze a teraz latem mocno się grzeje. W takich temp. wysiadł mi Liteon 1653. Pisałem o tym wcześniej - nie nagrywa i nie czyta CD.Jest na gwarancji i czekam na wymianę. Wybrałem P 109 na podstawie opinii tu na forum.
|
Chyba, że dorwiesz gdzieś 1640.
|
1620 bedzie b.dobre
|
Czyli BenQ DW1620 bedzie dobre ?
Czy jakis inny model ? |
nie jestem zyd , zrobilem edit .
|
Nie badz zyd i powiedz :)
|
a kto teraz rzadzi w vatycan city ?
chyba nie plextor,nec, LG ,samsung,pioneer tylko.......... :niepow: Benq :slonik: :tak!: |
Niech jakis ekspert wreszcie powie co za nagrywara jest najlepsza do 250 zl.
Naczytalem sie ze Litki czesto trafiaja sie lipne sztuki.Neci 3540 i 3520 to juz nie te co 3500 .Wiec co wybrac ? |
Cytat:
A to co do niej można znaleźć jest TU :czytaj: I pewnie nigdzie więcej nie będzie :| A firmwara niet :nieee: |
Nagrywarka COMPAL TSD80Y1 DVD RW. Mam mały problem. Posiadam Notebooka ARISTO SMART 400 z tą właśnie nagrywarką i nigdzie nie mogę znaleźć do niej biosu. Typ tej nagrywarki wskazywałby na Samsunga ale nie jestem pewien. Poradźcie gdzie znaleźć do niej nowy bios, gdyż nie radzi ona sobie z niektórymi płytkami DVD-R, DVD+R zwłaszcza o dużych prędkościach nagrywania. Z góry dzięki!
|
Cytat:
Testy dopiero we wtorek :> |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:20. |