![]() |
Cytat:
obiektywnie prosze Kazdy sie spiera :klotnia: co lesze ze lg ze benq ze litek i ze plex ale za plex trza duzo kasy wydac, czy warto? bo ideałem to on raczej nie jest. |
Cytat:
Tylko prosze nie zasmiecac tego tematu pytaniami typu 'to co w koncu kupic ?'. Temat jest sukcesywnie rozbudowywany od 1 do 4 testow tygodniowo (zalezy na ilu palnikach byla sprawdzana dana plytka) i nie chce zeby zdominowaly go niskich lotow przepychanki. |
Cytat:
Jak zawsze niewiarygodne || Ale i tak najlepszy jest Plextor :taktak: Prawda pawelblu? :> :mruga: |
Hmm, a tego Benka to gdzie mozna dostac ? Bo przejrzalem wlasnie sklepy w 3miescie i nigdzie nie maja w cennikach :( Zastanawiam sie jeszcze nad Nec 3520 i Pioneer 108/109.
|
Cytat:
|
Cytat:
:spoko: Wiesz legion .... Zależy kto te testy robi :taktak: Jeżeli ktoś mało wiarygodny - to i po testch niczego wielkiego spodziewać się nie ma co :nieee: Jednak tym przypadku wiara i godność w duecie pagórki i góry przenosić mogą :tak!: Więc i taki charakter testom tym trza nadać :mruga: :czar: |
calkowita zgoda @vizzard :piwo:
|
Cytat:
Co do Plextora, jezeli takie wnioski wyciagnales, to je szanuje (jak kazda opinie). Nic wiecej nie mam do dodania. |
Cytat:
BTW To po co je robić? :idea: Cytat:
Cytat:
No tu muszę cię zmartwić :smutny: Nie ma żadnego racjonalnego argumentu :nie: Żebym miał wierzyć plotkom :D Cytat:
Wiem :fiu: :czar: |
Cytat:
|
Cytat:
^_^ |
I co teraz będzie ? ? ? ?
"Wybacz mi " ? ??? |
Cytat:
:mruga: |
Cytat:
|
Cytat: