![]() |
Witam!
Chciałbym kupić jedną z poniższych nagrywarek: 1. Pioneer DVR 109 2. LG GSA 4163 (jest o tyle fajna, że obsługuje RAM-DVD) 3. NEC ND 3540. Z treści postów wynika, że dobrym wyborem jest Pioneer. Jest jednak jedno ALE. Mianowicie chodzi mi o kwestię odczytu oraz kopiowania zabezpieczonych płyt DVD oraz zwłaszcza płyt AUDIO (chodzi o Key2Audio itp.). Moje pytanie - która z powyższych lub może inna nagrywarka radzi sobie najlepiej z zabezpieczeniami. Z góry dziękuję i pozdrawiam ???? |
Cytat:
przetestowane i jeszcze jare :D jak ci nie zalezy na szybkosci nagrywania :). Ale jak chcesz cos szybszego to benq1620 ale ja bym poczekal na 1640(260zl), pionka109,nec3520 lub nec3540(ktory niczym sie nie roznij od 20 jedynie zwracaniem fabrycznie bledow :D ). |
A polemika z nim to zawsze kończy się jednym:
:uklon: :najlepsz: PIONEER :najlepsz: :uklon: A mnie bawi jeżeli sprzęt urasta do rangi guru Czasami więc należy się nowym userom chwila prawdy Że ta uliczka nie jest jednokierunkowa i ślepa :O Tak więc ja kończę także I tylko żeby nie było Można sobie powiedzieć teraz szczerze: Pioneer 109 jest jednym z najlepszych urządzeń tego typu znajdujących się obecnie na rynku Nie jest jednak najlepszy :nie: Bo najlepszego niestety nie ma - I tu smutna wiadomość dla nowych userów - I nigdy nie będzie :nieee: :piwo: :czar: |
oczekiwalem sensownej odpowiedzi ale jak zawsze w jego przypadku kiedy jej nie moze udzielic to robi sobie jaja :D tak jak teraz :D co jest pozytywne w wiekszosci przypadkow :D :piwo: :piwo:
edit ok ja juz przestaje |
Panowie, takie dyskusje to na czata, a nie śmiećcie w topicu, do którego kierujecie nowych userów.
|
Cytat:
Bez obaw! Już wyszła! :D |
Cytat:
|
Cytat:
Po co ci taka płyta? Lepiej daj ją mnie :taktak: :mruga: |
po co mi plyta z fantastycznym wykresem jak mi jej stacjonarka nie czyta?:)
|
Cytat:
Bo liczyłem na Nie i tak :D |
tak i nie:)
|
Cytat:
Mam nadzieję, że wyczuwalna jest tu aluzja i ironia W stosunku do wykresowstrętniaków :czytaj: :mruga: |
zobacz na wybrednej stacjonarce :)
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
Ostatni wypust DVD+R x4 od ISO1 :sciana: Ale jak to mówią - w stacjonarce chodzi bez zająknięcia :czytaj: Więc po prostu rewelacja :tak!: || |
esperanza (nagrywalismy ostatnio kilkanascie i ani jedna nie dziala dobrze gdy nagralismy wiecej niz 4gb), axa (nie myslic z axe!!) no i inne tanie wynalazki po 40 groszy itp
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:14. |