![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Bo nowa jest :taktak: Myśleliśmy, że jak kupisz - to dasz znać Co i jak ... :> || |
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=43943546 a co o tym sądzicie ????
|
jest ok ale ci juz mowilem ze TDK to oem nec'a ktorego taniej mozna kupic :D
|
Ta TDK ma byc ponoc od piatku na promocji w media markt plus 10plytek gratis za 199zl. Ale ja i tak chyba wole doplacic pare zlotych i wziasc Benka :P
|
potargowałem się troche i powiedział że jak kupie MUVok'a + nagrywarkę to mi da upust 30zł :) ten tdk ma Editors Choice Cdrinfo.com a NEC nie :O
|
Szczerze Wam powiem że przestudiowałem niejedno forum i jestem zioleny.. Doradźcie mi cośpomiędzy:
- NEC 3520 - Liteon 1673 - LG 4163 Ma dobrze nagrywać i czytać. Jedni mowia tak drudzy inaczej a chce cos w miare bezproblemowego. |
można czytać i zgłupieć więc nie będe pisał SZUKAJ tylko napiszę tak:
z tych trzech zapomnij o Liteonie. |
Cytat:
|
no tak to dodajmy jeszcze Plextor. :)
może metodą eliminacji? pierwszy odpada Samsung. |
Ilość załączników: 1
Cytat:
:D |
no to norma. kto da więcej ten ma lepszy test ;)
|
No tak szczerze to liteona juz wyeliminowałem. POzostał teraz dylemat miedzy Nec a lg. Ale chyba skusze sie na LG'a. Wiecej dobrego o nim wyczytalem. Co do BenQ to słyszałem dobre rzeczy ale niegdzie go dostac nie moge. Oczywiście jak znajde BenQ to lepiej jego brac ??
|
TDK za 199 zl to nawet bym sie nie zastanawial napewno nie jest gorszy od LG czy Benq a tanszy i gratis 10 plyt. Bedzie niezly szturm na media markt. Nawet 239 zl na Allegro to niewiele i bez przepychania.
|
I jak zawsze okaze sie, ze byla jedna sztuka, ktora kupil kierownik ;)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:46. |