![]() |
mam pewien problem bo nie wiem co wybrac, czy NEC 3520A czy Pioneer 108 ?? ten drugi jest drozszy o 30 zł ale to nie problem, zytalem o NECu ze slabo odczytuje plyty ale czy to jest duzy problem dla zwykleg uzytkownika? moze to tylko expertom przeszkadza i w normalnym uzytkowniu nie ma zadnego problemu?? o Pioneerze niestety nic nie udalo mi sie nigdzie znalezc w PL jak sobie radzi czy lepiej od NECa czy gorzej...jak to jest? czy lepiej nagrywa Pion od Nec? i czy lepiej odczytuje? bo sam nie wiem ktory z nich wybrac... ktos mi pomoze w wyborze ? :) bede wdzieczny
|
|
Tylko rok? Pamietam, ze na cd dawali nawet 50 lat...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Bierz BENQ 1620 w cenie Litka dostaniesz (270 zł).Poczytaj wątek o BENQ 1620, przejrzyj zachodnie fora dyskusyjne, obejrzyj wykresy.Ten napęd to obecnie czołówka pod względem jakości nagrywarek DVD.
|
Cytat:
|
Cytat:
Co do płytek DVD-RAM sądzę, że z pewnością będą tanieć - tak jak wszystko w przyrodzie :D |
Cytat:
Przynajmniej nie powiekszysz grona uzytkownikow 1653 piszacych: "nie pali/czyta takich, a takich plyt" :piwo: A plytki DVD-RAM chyba tak szybko nie beda taniec :'( Za male jest zapotrzebowanie w Polsce i chyba stad tak wysoka cena. |
Cytat:
Pewnie mimo wszystko zadecyduje niższa cena Litka... Cytat:
|
No wlasnie, a jak to jest z trwaloscia dobrze nagranej markowej plyty...?
Pozdrawiam |
Cytat:
Cytat:
|
platinumy 8x sa od RICOH i ladnie je pali tez litek
a co do plytek to spojrz tez na ich trwalosc :tak!: DVD-RAMy to chyba za tanie nie sa kazdy wybor z biegiem czasu okaze sie jakos nie trafiony |
Cytat:
|
ja bym wzial benq 1620, lub litka 1653
wszystko i tak jest zalezne od tego na jaki egzemplarz trafisz, moj 451 ladnie pali i jestem zadowolony jak to napisal VIZZARD "litek to nie mistrzostwo swiata" i kazdy naped ma wady i zalety. jak sie pali na markowych plytkach to chyab zaden nie ma problemow, no jedynie jak jest uszkodzony palnik, ale to juz inna bajka :tak!: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:19. |