![]() |
1) Jak już wcześniej wspominałem do nagrywania chciałbym kupić Pioneera 110, na którego muszę zaczekać (może ktoś mniej-więcej wie jak długo i czy warto ?). Natomiast do odczytu zamierzam kupić dodatkowo jakiś DVD-ROM - według Waszych wcześniejszych opinii najlepszy do tego celu jest LITEON. W związku z tym chciałbym zadać pytanie czy rzeczywiście LITEON jest cichy, solidny i czy zripuje każdą zabezpieczoną płytkę DVD lub audio. Jeśli tak to jaki najlepiej brać model, a jeśli nie to jakiej firmy DVD-ROM najlepiej będzie spełniał moje wymagania?
2) Chciałbym się także dowiedzieć, czy najpopularniejszy soft do kopiowania płyt, czyli: SHRINK, DVD DECRYPTER, NERO, itp. będzie też działał pod WIN 98SE, czy też trzeba będzie przejść na XP. Z góry dziękuję i pozdrawiam. :piwo: |
soft będzie działał, ale dla wygody lepiej mieć XP. (ze względu na to, że FAT32 ma ograniczenie wielkości plików do 4GB a w XP robi się NTFS i można zgrywać obrazy DVD)
DVD-ROMu osobiście nie kupił bym, bo po co? oszczędzanie nagrywarki? nie warto. zanim padnie będzie tak przestarzała, że i tak do wymiany :D |
@cdrinfo888 kup sobie 812 i do tego pionka bo po co ci dvd-rom jak mozesz miec 2 nagrywarki a 812 jest juz tania jak barszcz chyba ktos z forumowiczow chcial taka sprzedac :)
|
Cytat:
Pozdrawiam. :piwo: |
Cytat:
jeśli się jej pozbędę to tylko na rzecz siostrzeńca :taktak: ale chyba dam mu 52327S || |
Cytat:
52327S to lepiej daj mnie! :ja_chce: |
Cytat:
|
812 warto mieć do KProbe :D jeśli się kupi BenQa np. :>
@VIZZARD 52327S wymienię tylko na ladną, pełnoletnią siostrę - jeśli taką Masz? || |
Cytat:
:D |
Cytat:
Ewentualne oferty sprzedaży proszę zamieszczać na łamach niniejszego forum. Pozdrawiam. |
a jak duży jest mąż? ^_^
|
Cytat:
|
Byl do sprzedania ale po co mi 100 -pln wole ukochanego litka (812@832mod@ZEBRA@eeprom) no chyba ze ktos by wyskoczyl ...z mocna oferta.
POZdrawiam PS Nie uwiezycie jakie mi sie udalo KUPIC VERBATIMY cd-r te starej dobrej daty od 1-16 x (bardzo mocno niebieskie od spodu) rarytas :fiu: sam nie wiem jak sie one uchowaly ,........................ |
to niepal ich tylko w ramki bo to naprawde rarytas :D
|
EEE!!! Chyba zamiast w nagrywarkę zainwestuję w wizytę w agencji towarzyskiej. Starczy mi kasy na dwie godziny, a trzecia gratis. :serdusz:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:24. |