![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja jestem taki ze zanim cos kupie lubie wiedziec wszystko na ten temat. Chce byc pewny ze dobrze wydam zarabione zlotowki :cool: Z drugiej strony to czym wiecej pytan tym mniej wiem i nie wiem co wziasc - zawsze tak jest :| |
Cytat:
Nie wiem czy to tobie podawałem ten link Ale jest sklep - całkiem rozsądny, za rozsądne ceny TU :czytaj: Akurat Platinumki są na magazynie :taktak: Kwestia jednego dnia :mruga: BTW Jak kupisz - zapodaj jakieś wykresy Pójdę po przetartym szlaku :D :czar: |
Cytat:
|
Cytat:
Może ewentualnie po przezroczystej grawerce cyfr na wewnętrznym pierścieniu Ale nie chce mi się w to bawić :nie: A poza tym i tak trzeba cake otworzyć, żeby to zobaczyć :D BTW U nas? To znaczy gdzie? :idea: |
Cytat:
Nie chciałbym się wkopać w jakiś badziew. Cena zachęcająca (38zł za 25), z CDR Dysan nie miałem nigdy problemów. No chyba, że Platinium kupię, ale te są ciężko dostepne u nas . :mruga: |
Cytat:
edit: A jak tu dołączy @maj3 to napewno. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jest TDK od TDK I jest też TDK od TDK :D Najlepszym tego przykładem są Dysany DVD+R x8 od Prodisc W temacie o Nośnikach Testowałem tam wpierw jedną partię a następnie drugą Różnic nie da się nie zauważyć :nie: A obydwie partie to Dysany od Prodisc :taktak: |
Cytat:
No, pisałeś o Teacu :czytaj: Nie wiedziałeś, że Teac to OEM LItka? :> |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:05. |