![]() |
Cytat:
|
Cytat:
:piwo: |
Cytat:
|
Cytat:
No i na nagrywaniu się nie zna :nie: Chociaż wypala na 1s45 :D :mruga: |
Panowie, mam prośbe, jak zwykle - co wybrać.
Otóż mam obecnie Liteona 812S i nieodpłatnie moge go wymienić na: 1. ASUS DVD-/+RW DRW-1608P lub 2. LG super-multi DVD+R GSA-4163B lub 3. Lite-On SOHW-1693S lub 4. Toshiba SD-R5372K Samsunga raczej nie biore pod uwage. Jest sens wymieniać i na którą ?? Skłaniam się ku 1693, ale te wszystkie "dobre inaczej" opinie o nowych litkach mnie troche zniechęcają. Acha - na tanich nośnikach raczej nie nagrywam |
Cytat:
|
Do Litka jestem przyzwyczajony, z drugiej strony asus to prawie pioneer, z trzeciej strony chwalony LG. Toshiba raczej odpada.
Na LG nie za bardzo można testować nagrane płyty, a jak wygląda ta sprawa na asusie ?? Coś nie za dużo jest na jego temat, tak malo popularny napęd ?? |
Cześć mam zamiar kupić nagrywarke NEC tylko nie moge sie zdecydowąć
kupić jeszcze model 3520A czy juz 3540A. Która jest lepsza waszym zdaniem ? |
Cytat:
Benq 1640 lub 1620, Pionek 109 lub LG 4163b |
Hmmm. o Benq nic nie słyszałem
a o NEC wiem tyle ze łamie wszystkie zabezpieczenia a pozostałe nie |
Cytat:
|
w tescie który czytałem, moze mało wiarygodny, pisze ze Nec i Asus łamią wlasnie to zabezpieczenie StarForce
|
Z tego co wiem najnowszy StarForce jest nie do złamania. Ale mogę się mylić.
Gdzie znalazłeś ten test i czy chodziło im tylko o zrobienie obrazu czy też stworzenie działającej kopi? |
ja myslalam ze wy tu powaznie gadacie o nagrywarkach dvd
a tu o babach:) ja ostatnio dla kumpla zakupilam nagrywarke za 217 zl LG- kolega zadowolony:) |
Cytat:
Czas się obudzić :spie: Proponuję przeczytać chociażby TO :czytaj: Co prawda jest to o telefonach :telefon: Ale być może nie wszyscy jeszcze wiedzą :O :> |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:13. |