![]() |
Cytat:
Bierz 4163B - ma bardzo dobra korekcje. Tutaj kilka wyroznien: <zobacz> Poczytaj obiektywne testy na www.cdfreaks.com lub www.cdrinfo.com |
Nie mam juz zbytnio sily na kolejne przegrzebywanie sie przez milion topicow...
Czyli uwazasz, ze benq (1620 rozumiem..) pod tymi wzgledami co podalem jest lepszy od pioneera 108 i lg 4163B, tak ? Moglbys po krotce wyjasnic.. "dzisiaj" juz :P ide kupic i nie chce zalowac... Czy reszta osob jelsi chodzi o te kryteria tez mi doradzi benq'a ? |
Zastanów sie jeszce nad BenQ. :tak!:
Ja mam i jestem bardzo zadowolony. |
Tak.. wyglada na to, ze jutro pojde kupic lg... :P
NEC'a napewno juz nie chce, bo jak czytam to ma problemy z korekcja bledow.. liteon odpada z powodu kichawego angrywania lipnych plytek.. Mam do wziecia nowke pioneera za 300 zl, albo lg w prolinie za 280.. Jak mowie na razie stawiam na lg.. (na szybkosci nie zalezy mi wogole... tylko dobre nagrywanie, jak najlepszy odczyt porysowanych/lekko uszkodzonych plyt i rozne funkcje korekcji bledow..) Moze przekona mnie ktos jeszcze co do tych kryterii, do jednego z tych 2 napedow ? :P |
Mam 2 kup 1.
|
Cytat:
Popieram! :tak!: |
Ja bym wybral Benq 1620 (zreszta wybralem Benqa 1620) :D
|
Cytat:
|
no to skasuj ten post :)
|
............ to co brać ?
1. lg 4163b 2. nec 3520a 3. litek 1653/73s LOL nie mam pojęcia które leprzejsze....... prędkość nie ma znaczenia, najważniejsza jest jakość zapisu..... czytam to forum i widze ze z tymi litkami to w ch.j problemów, jakos mi sie wydaje ze to chyba te litki to shit co do neca to nic nie wiem ale z tego co czytam to tez nie jest różowo....... pozostaje LG - najbardziej solidna marka , i chyba najmniej tutaj lubiana.... ale może się mylę, poważnie jutro lub pojutrze naginam po palnik z tego co sie naczytalem to na placu boju zostają te trzy w/w. piszcie co byscie kupili mając 300 zeta na palnik 1, 2 czy 3 ? krótko, bez komentarzy w stylu ze moja jest najlepsza itd.... wyobraźcie sobie że ciotka z hameryki chce wam kupic jeden z wymienionych palników, wy macie tylko wybrać :1, 2 lub 3. sory ze poszlo dwa razy bo mi cos komp/net zdębiał |
Cytat:
dlugo pobawic zeby palil bardzo dobrze :D Cytat:
2. nec 3520a niby nec ale cos jednak z nim nie tak odzczyt dalej bezkomentarza :( ale jakosc nagrani na porzadnym poziomie 3. litek 1653/73s litek jak to litek nie dla nerwowych ale najlepszy do tego by go modyfikowac :) ale ja na twojm miejscu zastanowil by sie nad Benqiem tanie a bardzo dobrze nagrywa :D |
Cytat:
|
a lite-on 1653s za 250 zeta ---brać???
|
ja stawiam na 109 :D
|
No, a mozecie mi z tym pioneerm doradzic.. 108 czy 109
Czy sa jakies rewolucyjne zmiany (jak mowilem, predkosc nic mnei nie obchodzi.. tylko funkcje typu korekcja bledow..) w stpsunku do 108 Czy warto dolozyc fest kasy i jednak wziasc 109 ? Caly czas mnie to lg tez zastanawia.. roznica miedzy cena lg a pioneerem troche jest.. ale czy tez sa az takie duze roznice.. czy jednak warto postawic na lg w swietle pioneera ? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:33. |