Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne DVD (https://forum.cdrinfo.pl/f15/)
-   -   DLA NOWYCH USEROW !!!! z pytaniem co kupic za nagrywarke DVD!!!!!! (https://forum.cdrinfo.pl/f15/dla-nowych-userow-pytaniem-co-kupic-za-nagrywarke-dvd-44017/)

giena 10.02.2005 15:16

[QUOTE=krzypaw]a co powiecie na samsunga TS-H522

Ostatnio ujeżdżałem ten sprzet pod kątem zabezpieczeń.
Colin 4 (SD3.2),FIFA 2005 (SD3.2),Moto Racer 2(protec vob),Colin 2 Securom 4.24,Iniemamocni Securom 5(z rmps),Mafia (sd 2.7)
oraz Spliter cell P.T.(SD 3.2 dvd).
Overburning tylko 892 MB na 870 płytce więcej nie próbowałem bo drugiej płyty nie miałem.
Key2audio Budka Suflera (Bal wszystkich świętych)
Te pozycje pyknąłem na tym sprzęcie.

Giena

Pagerus 10.02.2005 15:03

Cytat:

Napisany przez icemac
@Pagerus

moze ci buczy bo ma dosc wypalania :>

Ale to nie nagrywarka - tylko napęd DVD :D

maniek997 10.02.2005 14:56

Cytat:

Napisany przez icemac
@Pagerus

Eee tam, mucha mu wpadła, przecież wiosna idzie:)
maniek

icemac 10.02.2005 14:37

@Pagerus

Pagerus 10.02.2005 14:31

Cytat:

Napisany przez VANTWG
@Pagerus
DVD LG ci buczy?? moje jest tak ciche że czasem nie wiem czy działa.....może masz niedokręcone dobrze do obudowy i to powoduje że wpada w rezonans....

W sumie nie wydaje mi się, aby źle było przykręcone do obudowy... Więc to chyba jednak buczący model :P

legion 10.02.2005 12:40

Cytat:

Napisany przez VANTWG
@Pagerus
DVD LG ci buczy?? moje jest tak ciche że czasem nie wiem czy działa.....może masz niedokręcone dobrze do obudowy i to powoduje że wpada w rezonans....

chyba ze ma pecha :D dostal glosny model :D

VANTWG 10.02.2005 12:34

@Pagerus

Pagerus 10.02.2005 12:20

Cytat:

Napisany przez VANTWG
@legion
ja mam kolege w zakładach mięsnych i powiedział że nigdy nie zje kiełbasy.....

Ktoś mi kiedyś opowiadał jak powstaje taka kiełbasa... ale i tak dalej je jem :P Co Cię nie zabije to Cię wzmocni :D
A co do LG - to jedyne na co narzekam - to fakt, że moje DVD LGka buczy jak cholera :P Ale można się przyzwyczaić ;)

legion 10.02.2005 12:19

ja napisalem ze mam kolege ktory kiedys pracowal w servisie LG moze teraz sprawniej dzial ale jak ostanio monitor do servisu zawiozlem to sie wkurzylem jak kiedys wiec nie zmienie zdania do lg jak nawet bedzi numer 1 w dziedzinie sprzetu do PC

VANTWG 10.02.2005 12:10

@legion
ja mam kolege w zakładach mięsnych i powiedział że nigdy nie zje kiełbasy.....

legion 10.02.2005 11:55

Cytat:

Napisany przez melag
:wow: acha to na tej podstawie twierdzisz że uprawiam kryptoreklamę i że LG jest be
ja też miałem uprzedzenie do LG (miałem kiedyś CD-ROM 52x co robił na płytach witraże) ale ten napęd jest naprawdę ok, czyż nie tak ? :>

No mysle ze troche zimnym okiem trzeba podejsc do tego zaduzy entuzjazm :) .
Ja nie napisalem ze LG to totalna kich tylko wiem czym soba reprezentuja ich napet.
Ta spawara moze byc ok kazda jest ok wiec mysle ze trzeba na maksa cos potestowac nawet w extremalnych warunkach a potem wyrazac opinie wszystko jest ok lub jest cudownie :D
Cytat:

Napisany przez VANTWG
@legion
wszystko może się zepsuć...to tylko sprzęt. Miałeś pecha i tyle...popatrz na forum ilu ludzi pisze.."mam problem z liteonem..".."lliteon xxx help"..."nec mi nie dział"....itp. Tak jak już napisałem to tylko bezduszny sprzęt.
Nie można jednak poniminąć faktu że tam gdzie pojawia się recenzja LG-4163b to od razu dostaje wyróżnienie....

no pech nic do tego niema mam kolege ktory kiedys byl servisantem LG jego opinia o nich jest tak negatywna ze lepiej jej nie przytaczac
Ja jakos nie mialem problemu z zadnym liteonem jaki przeszedl przez moje rece
a bylo ich wiele kazdy do teraz jest zadowolony z tego ze go namowilem na litka :D
Sam mam Liteona 812 ani razu nie mialem z nim problemu moje testy sa na forum :) po prostu liteon nie jest dla nerwowych ludzi :D

VANTWG 10.02.2005 11:48

@legion
wszystko może się zepsuć...to tylko sprzęt. Miałeś pecha i tyle...popatrz na forum ilu ludzi pisze.."mam problem z liteonem..".."lliteon xxx help"..."nec mi nie dział"....itp. Tak jak już napisałem to tylko bezduszny sprzęt.
Nie można jednak poniminąć faktu że tam gdzie pojawia się recenzja LG-4163b to od razu dostaje wyróżnienie....

melag 10.02.2005 11:44

Cytat:

Napisany przez legion
nie teraz mam combo a wczesniej mialem 4082B w drugim kompie ale sie pozbylem nie mialem sily do serwisu :) to dawno bylo i juz nikt mnie nie przekona do nagrywarek dvd lg :(

:wow: acha to na tej podstawie twierdzisz że uprawiam kryptoreklamę i że LG jest be
ja też miałem uprzedzenie do LG (miałem kiedyś CD-ROM 52x co robił na płytach witraże) ale ten napęd jest naprawdę ok, czyż nie tak ? :>

legion 10.02.2005 11:35

Cytat:

Napisany przez VANTWG
@legion
a jakiegoż to LG'ka posiadasz ?? nie nazywa się przypadkiem LTR-1633?? ;d

nie teraz mam combo a wczesniej mialem 4082B w drugim kompie ale sie pozbylem nie mialem sily do serwisu :) to dawno bylo i juz nikt mnie nie przekona do nagrywarek dvd lg :(

VANTWG 10.02.2005 11:28

@legion
a jakiegoż to LG'ka posiadasz ?? nie nazywa się przypadkiem LTR-1633?? ;d

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:33.