![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
mysle nad
plextorem px 716a z prolajnu za 415zl (OEM) jesli jest cos lepszego to prosze o sugestje, chce kupic najlepsza nagrywarke do 400/420 zl !! |
@ Legion
Racja:) :piwo: .Moje niedopatrzenie:) Demek już mnie kiedyś poprawiał ( :piwo: również ),że Asus'a robi Pionek,a ja na siłę,że Necowska rodzina:) no niby coś rodzinnego jest ,ale macie rację oboje:) ja po prostu nie mogę się przyzwyczaić ,że coś na elektronice NEC'a jednocześnie nie jest jego OEM'em... Co do 3520 po przeczytaniu wielu postów na forum dot. właśnie tego typu myślę,że wyszła gorzej NEC'owi niż seria 3500 stąd polecam Benq. |
ja wlasnie kupilem neca 3520a i jestem zadowolony, czytalem mase roznych porad ktore mnie tylko wprowadzaly w coraz wieksza niewiedze, ile porad tyle opinii. moja opinia teraz bedzie brzmiala: NEC, zobaczymy jak dlugo.
|
u mnie sytuacja nie wygląda tak pięknie mian. Pionerek jest droższy o ponad 60zł od BenQ...co dla mnie ma spore znaczenie...i mam zapytanko do użytkowników BenQ -a...jak tam sprawka wygląda z hałasem bo z tego co wyczytałem to asus cichosza a jak tam BenQ ??też nie daje po sobie poznac ze funkcjonuje czy lubi pokrzyczeć ;) ?
|
a ja proponuje wziasc pod uwage jeszcze pionka 109:) a dlatego ze ko0sztuje 255 zl i jest TYLKO 30 zl drozszy niz reszta
|
Cytat:
:piwo: |
Ja też podzielam wypowiedzi światłych przedmówców. Z tych trzech Benq . NEC 3520 udał się NEC'owi raczej średnio co stwierdzam z przykrością.Asus to praktycznie to samo, z tym,że mało osób go posiada przez co wymiana info o nim, a także doświadczeń dot. użytkowania tegoż z forumowiczami jest praktycznie żadna. Wybierz więc Benq.
|
Kolega Rzymianin ma rację w 120% - tylko BenQ z tych trzech.
|
Benqa :spoko:
|
Witam!
mam ogromne wahania co do kupna odpowiedniej nagrywarki...po przeczytaniu kilkunastu opini ,recenzji,testow doszłem spośród wielu modeli nagrywarek DVD na rynku wybrałem te 3: NEC 3520A Asus 1608P BenQ 1620A proszę o jak najwięcej opini gdyż bardzo ułatwi mi to wybór odp. sprzętu i proszę nie pisac o innych modelach ...pozdro. |
no bo te plyty pala sie zawsze dobrze a hawki to jak chca :D
|
też mam pioneera 109 ale też jak koledzy hawkaczy nie odważyłem się nagrywać......hehe na razie paliłem tdk i platinumy i pali gites..... :piwo:
|
ja mam 109 ale takich badziewi jeszcze nie nagrywalem....
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:19. |