![]() |
Cytat:
cdrfreaks muszą jeszcze podszkolić pracowników, zoptymalizować testy, zmienić procedurę testową na bardziej pomysłową :taktak: Uwiarygodnić się, przestać brać kasiorę za sponsorowane testy, zmniejszyć formę kosztem treści :czytaj: Zacząć brać napędy z polskich hurtowni, a nie wyselekcjonowane złote sztuki Ect. ect. Wtedy może dogonią cdrlab... :czytaj: A tak to tylko maniana i popelina... :ysz: Zresztą tylko zacytuję - cdrlab o sobie: Cytat:
I wszystko jasne! :] Do przeczytania TU :czytaj: :help: |
koledzy !, ale ja nie roztrząsam co jest bardziej prawdziwe a co nie :nie:
mój post miał jedynie na celu zwrócenie uwagi, że zostały podane linki do skrajnie różniących się we wnioskach testów, a ich odbiorcą mogą być osoby nie będące w stanie same wyciągnąć prawidłowych wniosków skoro jak mniemam kolega slawekj raczej zna się na rzeczy to powinien podać wyłącznie link do wiarygodnego testu a nie maniany i popeliny, bo może to kogoś wprowadzić w błąd :taktak: pozdrawiam |
Cytat:
Ty prowokatorze! || Jest tylko jedna rzecz Kto jest w stanie stwierdzić, że kolega slawekj zna się na rzeczy? :hmm: Jest jakaś komisja co to zweryfikuje? Skąd wiadomo, że kolega slawekj podpowada dobrze? Skąd wiadomo, że kolega slawekj jest jedynym, niepowtarzalnym i niepodważalnym źródłem informacji? :pytanie: W Matrixie była od tego taka pani co się Wyrocznią zwała :matrix: Może trza się już zapisywać do slawkaj? Potem mogą być straszne kolejki... :O || |
Cytat:
jest drugi S***322;awek i tak samo jak ja: Cytat:
|
Cytat:
Że dwa Sławki mogą przyprawić o atak czkawki? :pytanie: Nie tylko dwa Sławki widzą, myślą, umią czytać i pisać :czytaj: Te umiejętności nie są elitarnymi i właściwymi tylko Sławkom przymiotami :nie: A może są? :idea: Bo jeżeli tak to chyba Sławki mogą zostać gurami (l.p. guru) Pytanie tylko czy tylko te dwa Sławki czy wszystkie? Bo jak inne sie zbuntują i też zechcą żeby po gurach dolinach rozlegał się dzwon? || |
Cytat:
... i zaczną testować na Plextorach... :spoko: :) |
Cytat:
:> |
Cytat:
Referencyjny w pełni zgodny z e-Book Philipsa dla CD/DVD tylko ta cena 75 tyś. euro. ??? :) |
Cytat:
Czyż nie warto? :> || |
Cytat:
Zapraszam do zakupu... :czytaj: http://www.prevac.pl/pl/contact.php :) |
Cytat:
Ale ja akurat jestem zdrowy... :tak!: :haha: |
Cytat:
Moze mi ktos pomoc ? Raczej zdecydowany jestem na plextora, warto zamowic w sklepie komputronik.pl ? Macie jakies doswiadczenia z tym sklepem ? |
Zam***243;w w sklepie CDRinfo :)
Po co Ci tak drogi sprz***281;t jak plextor? Kup Pioneera 111 i ciesz si***281; o 2 nieba lepsz***261; jako***347;ci***261; zapisu :) |
Cena akurat nie ma wiekszego znaczenia, ma to byc sprzet na kilka ladnych latek i bezawaryjny, czyli Pioneer 111 lepszy od Plextora ? To moze inaczej, ktora nagrywarka dvd jest najlepsza ?
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:10. |