![]() |
Temat zamarł... :czytaj:
Chyba ludzie przestali kupywać nagrywarki... :idea: :cojest: |
ja tam ma jedn***261; i jestem zadowolony :D
|
Witam.
Jestem nowym forumowiczem. Nie mam jeszcze zrdanej nagrywarki i zamierzam kupić nagrywarke DVD. Z tego co wyczytałem na forum to bede wybierał z trzech modeli: - LG H22L; - Samsung SH-S182M; - Liteon SHM-165H6S. Nie wiem który model wybrać bo wiadome karzdy ma innego faworyta. Moja nagrywarka ma być najleszpsza najlepie we wszyskich możliwych opcjiach(wiadome jest to nie mozliwe). Prosze o konkretne odpowiedzi. Moze ktos ma jakies PDF-y testów najnowszych nagrywarek z gazet komputerowych?? Pozdro |
Cytat:
moi faworyci to -Pioneer 111 -Liteon SHM-165H6S a jak juz tak bardzo chcesz poczytac opinie i testy nagrywarek to albo to forum albo CD Freaks.com - The digital storage weblog and worlds largest CD & DVD community |
Oczywiscie wiem, ***380;e testy z gazet sa sponsorowane, ale chcia***322;em zobaczyc co pisza w gazetach.
A co do nagrywarki to nie wiem dlaczego ale jakos interesuje mnie wyzej wymieniony samsung. Bo z tego co czyta***322;em dobry model. A napisz mi dlaczego polecasz te napedy? Masz takie lbu testowa***322;es? Czekam na dalsze opiinie! |
Ja tam polecam -Liteon SHM-165H6S, jesli bez lightscribe to pionka 111.
Dlaczego to mozesz poczytac w tmatach o danych palnikach :) |
Cytat:
Każdego modelu ma po dwie sztuki Poleca bo takie ma - jak zwykle zresztą - każda sroka swój ogon chwali :taktak: A z tego co wiem to przygotowuje PDFa dla ciebie tylko podaj adres na maila Żeby szybko mógł ci go wysłać :czytaj: :czar: |
Czyta***322;em o samsungu testy jakie przeprowadzal pewny forumowicz i wypadly bardzo dobrze. A o liteonie tez poczytam. A pionek odpada bo nie ma lightscribe. Jak juz kupowac to nagrywarke kt***243;ra bedzie mia***322;a wszystko na pok***322;adzie!
|
Cytat:
testy, opinie i spostrze***380;enia wystarczy :czytaj: @Vizz - bez komentarza tzn po prostu nie wiem jak mam rozumie***263; twoj***261; wypowiedz :| |
Cytat:
O! Fajnie! To teraz pozostaje ci już tylko czekać spokojnie na wyniki... :czytaj: || |
Ja osobi***347;cie poleci***322;bym mu Samsunga na kt***243;rego zdecydowa***322;em si***281; sam :) Nagrywa ***322;adnie, etykiety LS, bez zarzutu, najni***380;sza cena do tego.
|
Obecnie mam Benq 1625, 1655 i poneer 111L. Moim idea***322;em by***322;oby po***322;aczenie tych nap***281;d***243;w w jeden czyli korekcja b***322;***281;d***243;w i g***322;***243;***347;no***347;***263; pracy z 1625, Solidburn i skany w NCDS z modelu 1655, a zapis przy pr***281;dko***347;ciach 4-6x z poneera. Ciekawe czy kiedy***347; powstanie taki nap***281;d
|
Cytat:
|| |
Cytat:
|
Cytat:
No to za co tyle kasy? :hmm: Czyżby ktoś robił klientów w ch*ja? Podając się za markę spod gwiazdy exclusive? :O Oj! Nieładnie :nieee: :ysz: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:41. |