![]() |
No to nam***243;wili***347;cie mnie na asusa! Tylko ze nie ma go w sklepie w moim miescie. Zostaje mi kupno na necie!! Gdzie s***261; najta***324;sze nagrywarki w sklepie interenetowym?
|
Cytat:
:) |
Cytat:
Dobrze jednak wiedzieć o tym biosie od A11XL, a jak to się wtedy odbywa ?, jest jakiś odpowiedni soft typu Quiet Drive Utility czy działa normalnie ten z Nero, a może sam inteligentnie zwalnia :D |
Cytat:
:) |
No to zdecydowany jestem teraz tylko szuka***263; najta***324;szego sklepu co polecicie??
|
Cytat:
To nap***281;d uniwersalny a z nowym CD-DVD Speed Nero 4.7.0.0 ma bardzo du***380;e mo***380;liwo***347;ci testowe p***322;ytek CD-DVD. P***243;***380;niej.... odrobina kasy wi***281;cej i :hmm: :czytaj: PX-B900A :spoko: |
Cytat:
TU :czytaj: Było zresztą wyżej :taktak: |
Cytat:
|
A jeszcze pytanie czym sie ro***380;ni Asus DVD+/-RW DRW-1612BL od ASUS DRW-1608P3S?? I ja juz zdecydowa***322;em ze kupie asusa bo do benq jako***347; nie mam zaufania!!
|
Cytat:
:szczerb: Cytat:
To po co sie pytasz? Miliony użytkowników BenQ cieszą się z jednego z najlepszych palników na świecie A ty masz gdzieś wiedzę i doświadczenie zaawansowanych i obeznanych z tematem userów Takich jak slawekj... :ysz: :nieee: |
CDRinfo.pl - Sklep no to czemu jest tutaj ??
No to ja juz sam nie wiem co mi polecacie!! Napsizccie co mam kupi***263; abym by***322; zadowolony!! KAzda opinia dla mnie jest du***380;o warta!! |
Cytat:
To taki chłyt marketindody :> I działa! :tak!: Patrz na stany magazynowe :czytaj: A nie mówiłem że każdy szczegół jest ważny I zależy co do czego i jak Mam nieodparte wrażenie, że nie przeglądałeś forum :nie: Nawet jednej strony :ysz: Bo inaczej byś już wiedział co kupić :taktak: :D |
Czyta***322;em jakies 50 stron na forum, po czym mam mentlik w g***322;owie. W ankiecie wygrywa pioneer, slawekj poleca mi benq!! Wiec doradz mi vizzard konkretnie co mam kupi***263;!!
|
Cytat:
Na potem... :czytaj: http://forum.cdrinfo.pl/696468-post1202.html :) |
Cytat:
Jeżeli chcesz nagrywarkę z LS i DVD-RAM - weź sobie Litka 165H6S A jeżeli DVD-RAM ci niepotrzebny a chcesz mieć LSa - weź Benka 1655 :czytaj: :taktak: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:07. |