![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#166 | |
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
Cytat:
ale decyzja nalezy do was
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#167 | |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Co do bana, to mehowww w pelni na niego zasluzyl - moze miec pretensje tylko do siebie. |
|
![]() |
![]() |
#168 |
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
zasluzyl ale przeprosil na forum wiec dlatego moze no wiesz
![]()
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
![]() |
![]() |
#169 | |
Guru
Data rejestracji: 12.07.2004
![]() ![]() |
Cytat:
TDK (RICOHJPN-R01-02) +R 4x @8x Verbatim +Rx8 na MCC003 palony x8 bez funkcji AutoStrategy Verbatim +Rx8 na MCC003 palony x8 z funkcją AutoStrategy TDK +R RICOHJPN R01 02 4x @8x TDK +R 4x TTG01 palona x6 Rozczarowanie i oczekiwanie na następny firmware. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#170 |
Zlotowicz
![]() ![]() |
Mi chodzilo o ta plyte -R ktora ma 2x mniej bledow.
'na 1653S na biosie CS02 przy -Rx8 mam 2x mniejsze błędy' Tzn moze inaczej - czy masz jakies plytki (takie same) nagrane na liteonie i plexie ?? I wykresy do nich, najlepiej w Kprobe i Plextoolsach razem. |
![]() |
![]() |
#171 | |
Guru
Data rejestracji: 12.07.2004
![]() ![]() |
Cytat:
Można jednak na tańszym napędzie a takim jest Litek na wybranych nośnikach wypalić lepiej np. na Verbatimie x4@x8. Przykładów na forum mnóstwo. Co nie zmienia ogólnej opinii o Plextorze i innych napędach. Miałem na myśli płytkę Platinum -R x8 paloną x8 Dla porównania Verbatim +Rx8 palony x8 ![]() Ostatnio zmieniany przez slawekj : 23.10.2004 o godz. 18:54 |
|
![]() |
![]() |
#172 |
Zlotowicz
![]() ![]() |
No ale kprobe i plextools to zupelnie inna rozmowa ...
|
![]() |
![]() |
#173 | |
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#174 | |
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#175 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 13.01.2003
![]() |
Co to za wątek - To jakiś blog nastolatki.Połowa odpowiedzi to lanie wody do tego nie na temat.
A ja myslałe ze dowiem się tutaj czegoś o nagrywarkach DVD,zobaczę jeszcze inne wątki ale to chyba strata czasu. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Prawdziwe testy, kompetentne i fachowe Tylko w Chipie, Enterze i Komputer Świat ![]() ![]() BTW A co chciałbyś wiedzieć o nagrywarkach DVD? |
|
![]() |
![]() |
#177 | |
Czepek - od czepiania sie
Data rejestracji: 04.03.2004
![]() |
Cytat:
nie wiem co mozna chciec wiedziec o nagrywarkach, a nie ma tego na tym forum funkcja 'szukaj' pomoze Ci znalezc to 'cos', a jak nie znajdziesz to pytaj, z pewnoscia znajdzie sie odpowiedz p.s. nie pytaj tylko, czy liteon dobrze pali, bo to juz chyba nie przejdzie ![]() osobiscie, nawiazujac do tematu tego watku, nie polecam zakupu zadnej nagrywarki DVD, bo jak ktos pyta co kupic to jeszcze do niej nie dorosl ![]()
![]() |
#178 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#179 |
dupa a nie
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.08.2004
![]() ![]() |
Na innych forach czytałem opinnie że Forum CDRinfo to fachowe forum odnośnie tematów palenia
![]() Dlatego też dziwię się małemu zainteresowaniu w temacie który założył Bartez TUTAJ Chyba każdy jest w stanie sklecić kilka sensownych zdań o swojej nagrywarce + kilka cennych uwag. Ja już coś napisałem. Jeśli zebrała by się jakaś liczba sensownych postów wtenczas można by to było przykleić i pewnie ilość postów typu "Co kupić" mogła by spaść. Lub na taki założony temat nie było by żadnej dyskusji tylko podany link do ewentualnie powstłego tematu. No a ostatnio widać czym kończą się dyskusje w takich tematach. ![]() Może i jestem nudny ! ale cóż , ktoś czasem być musi 8 )
#180 |
Użyszkodnik
Data rejestracji: 29.03.2001
![]() |
To co czytałeś kolego @Czołgista, to wspomnienie starych czasów, kiedy serio było tylko rzeczowo i na temat. Teraz każdy dział to OffTopic conajmniej, a wątki w większości zawierają treści i posiadają wygląd bloga niedowartościowanej małolaty, jak kolega @Ravensheart słusznie zauważył.
Prym moim skromnym zdaniem wiedzie kolega @Vizzard, do którego osobiście nic nie mam, ale obiektywnie rzecz biorąc żarty jakie możemy tu od jakiegoś czasu poczytać dla nowicjuszy są niezrozumiałe, a wręcz mylące. Jak tak dalej pójdzie, forum zostanie okrzyknięte żródłem... dezinformacji. Nic tak nie psuje opinii, jak wypalarkowi nowicjusze, którzy przez czyjeś żarty stracili albo kasę, albo masę płyt, lub co gorsza - sprzęt. No ale to tylko moje staroświeckie nic nie wnoszące zdanie. Pozdrawiam.
Poprzedni opis: Był i się zmył. Teraz jestem tu: monter.techlog.pl CHCIAŁĘ BYŚ MODERATORĘ ale sresyknofałę... Bedę PREZYDĘTĘ !!! "Głupota, którą widzimy u drugich, na ogół podnosi nas na duchu" ![]() |
![]() |
![]() |
|
|