![]() |
nie nagrywa
|
witam mam podobny problem ale go opisze
panowie wyglada to tak nagrywarka odczytuje wszystkie plyty nagrane dvd i cd bez problemu problem pojawia sie gdy chce cos wypalic a mianowicie np audio cd. gdy wkladam czysta cd nagrywarka jej nie widzi miga zielona lampka ale po chwili gasnie i nic jesli chodzi o czyste dvd to nagrywarka widzi ja jakos czysta cd!!!!! nie wiem co robic zmienialem softa ogolnie duzo zabawy czy moze byc to wina systemu (xp) bo z kazda nagrywarka mialem jakis problem a sa to wszystko nowe nagrywarki prosze o pomoc |
Jakiego producenta masz nosniki ?
|
Pod***322;***261;cz t***261; nagrywark***281; do innego kompa, np u kolegi.
Wyeliminujesz podejrzenia co do swojego systemu i kompa w og***243;le. |
nosniki to verbatim a co do systemu to mialem tak z kazda nagrywarka kupiona prosto ze sklepu
|
No i jaki z tego wniosek?
Przeczyta***322;e***347;, co napisa***322;em wy***380;ej? Mo***380;e jeszcze raz :czytaj: |
moze pokaze wam jak to wyglada naprawde
podaje link do mojego filmiku ktory mam nadzieje wam ukaze moj problem lepiej http://www.youtube.com/watch?v=56BU4Xz5UWw prosze o pomoc jesli wecie jak rozwiazac problem z gory dzieki |
Sprawdz nagrywark***281; na innym kompie bo wtedy bedzie wiadomo czy to wina nagrywarki czy tez moze twojego kompa czy tez systemu
|
gsa 4167b nie widzi płyt pomocy!!!
Mam taki problem że po zmianie firmwaru na nowszy nagrywarka przestała widzieć płyty ( puste ) a powrót do starszego nić nie daje. Może ktoś z forumowiczów doradzi co zrobić :'(
|
Jakiego producenta sa te puste plyty ?
|
R***243;***380;nych - Verbatim , Philips , TDK ani zwyklych ani markowych mam wra***380;enie ***380;e chodz***261; tylko p***322;yty CD a DVD nie , okazuje si***281; ***380;e nagranych DVD te***380; nie czyta
|
Wiec poszla optyka dvd, oddaj na gwarancje jesli jeszcze masz, a jak nie to kup nowa nagrywarke
|
Czy przyczyn***261; tej zapa***347;ci by***322;a zmiana firmwaru na nowszy ???
|
Cytat:
.................................. NIE jest to wykluczone :nie: ale gwarancja też się przydaje :taktak: |
Niby logiczne i poprawne, ale czy ja nie czytam już po raz któryś, że nagrywarka przestała coś po zmianie firmware? Jest jakkolwiek możliwe, żeby wymiana firmware sprowokowała popsucie sprzętu?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:15. |