![]() |
A ktoś sie nie orientuje czasem, czy płyty wypalone na tym LG czyta X-box?
|
ta
|
Do Piotra Krawczyka może napiszesz jaki był powód że wróciłeś z powrotem do bosika A112 i dzięki za odpowiedz jak wrucić do starego biosa.
|
Kupilem sobie LG i jedna plytke na probe dvd-ram. wyglada smiesznie. Jak teraz zrobic z niej dyskietke zeby mozna bylo na nia kopiowac pliki np. explorerem? Bo jak ja wloze do napedu to jest read-only. nero cos na nia zapisalo bez problemu, ale nie dziala jak wymienny dysk, chyba ze cos zle robie. Pomocy... :)
|
Ja juz tez prawie zdecydowalem sie na zakup LG :)
Pytanko - czy tylko wersja BOX ma ten fioletowy pasek pod tacka, a OEM jest cala biala? I czy warto jeszcze oprocz tego palnika dokupic jakis czytnik DVD (zastanawiam sie moze nad Asusem) , czy z powodzeniem mozna go uzywac jako jednego napedu w kompie jako palnik i czytnik ? |
Cytat:
|
Cytat:
Tutaj znajdziesz uaktualnienia: <zobacz> Jest tam program do formatowania - po formacie bedziesz mogl korzystac jak z dyskietki 8 ) |
A moze jakies testy jakosci zapisu ktos by przedstawil ?
Bo gadac to se mozna :) hehehe |
Ilość załączników: 3
@DanielP
poszukaj a znajdziesz.....bo były już prezentowane wiele razy.... ale dla ciebie... |
Cytat:
|
ty no qrde LG nie zwraca błedów więc zrobiłem testy litkiem....
btw1. widziałeś kiedy żeby litek tak dobrze palił shitowe płytki typu ritekg02?? btw2. jestem w trakcie przygotowywania większego teściku nośników...więc jak skończe to wrzuce... |
a tak btw: w instrukcji jest napisane ze dioda swieci sie na zielono przy wypalaniu cdrw i dvd-, a przy dvd+ i dvd-ram na pomaranczowo. U mnie jest caly czas zielona... instrukcja jest do d* czy ja mam cos nie tak?
|
ja mam zAwsze zielone światło 8 ) .....niezależnie co włoże.... 8 )
|
Cytat:
|
Ja mam sporo problemów ze swoją nagrywarką. Ostatnio kupiłem Esperanze X8 DVD-R i wypala mi około 50% płyt. Przy pozostałych albo wywala błąd - communication error albo skopiowanych danych nie daje się odczytać z płyty (wyskakuje błąd sektora i koniec). Na jakich płytach nagrywacie i czy macie jakieś problemy z tym sprzętem?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:45. |