![]() |
Cytat:
|
HP z BenQ można odróżnić od LiteON'a po przycisku (BenQ ma taki tandetnie wielki). Mój kumpel ma BenQ bez LS i wygląda identycznie jak HP na fotce (kilka stron wstecz) opisane jako BenQ.
Trochę zamieszałem... :| Jestem ciekaw jak będzie się prezentował (cena/jakość) LG z LS. Z chęcia zakupię nagrywarkę z tą radosną funkcją a już nastawiłem się na "koreański krzywy uśmiech"... |
czy na waszych płytach tez pojawia się taki dziwny biały nalot ?
|
Już sie pogubiłe w LS. Czy moglibyście napisać jakie nagrywarki obecnie dostępne ma ją LS i które z tych które pojawią się w najbliższym czasie będą miały tą funckje?
Czy BenQ 1640 ma LS? |
Nagrywarka BenQ DW1640 jest pozbawiona LS. Tylko jeden BenQ obsługuje LightScribe i jest to model DW1625 - dosyć trudno dostępny w Polsce.
|
Cytat:
Nagrywarka DVD BenQ DW-1625 Nagrywarka DVD HP DVD640i Nagrywarka DVD LG GWA-4084B Nagrywarka DVD LG GWA-4162B Nagrywarka DVD Philips DVDR16LS Nagrywarka DVD Toshiba/Samsung TS-L532L |
Do powyższej listy dodam:
Nagrywarka DVD LaCie DVD+/-RW Internal Drive LS (www.lacie.com) Raczej trudno dostępny sprzęt na rynku europejskim a o zakupie w Polsce można zapomnieć. :'( |
Zastanawiam się dlaczego LS z takimi oporami wchodzi do Polski? Nośniki już są dosyć tanie a z ww. nagrywarek dostępna w zwykłych sklepach jest praktycznie tylko HP.
|
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...0&postcount=10 :czytaj: |
Dzisiaj bylem w hurtowni sprzetu komputerowego Action 2 w katowicach i kupilem nosniki CD-R Benq'a LS w cake 10szt. za 15,10zl i wygladaja prawie tak samo jak Verbatim tylko powieszchnia zapisu jest jasno zielona, moim zdaniem za taka cene oplaca sie kupic te nosniki, no bo te verbatimi to sa drogie no ale sa w boxach
|
Dzisiaj bylem w hurtowni sprzetu komputerowego Action 2 w katowicach i kupilem nosniki CD-R Benq'a LS w cake 10szt. za 15,10zl i wygladaja prawie tak samo jak Verbatim tylko powieszchnia zapisu jest jasno zielona, moim zdaniem za taka cene oplaca sie kupic te nosniki, no bo te verbatimi to sa drogie no ale sa w boxach http://www.m-house.pl/index.php?akcj...ukt&id_pro=341
|
Cytat:
|
Cytat:
moze sie wydac smieszne ale tam jest taka kwiaciarnia || a nad nia jest szyld tanie CDR calkiem calkiem esperanzy w cake 50 w kwietniu wyszly mi po jakies 60 groszy :) |
Cytat:
Jeśli to ta kwiaciarnia , o której myślę - zaraz obok sklepu z komórkami i z czasopismami to nie zauważyłem - dzięki za info:) obaczę następnym razem jak zawitam do grodu Kraka;). |
Poszukaj a jak jezdzisz tramwajami to wysidz na drugim przystanku rondo mogilskie jesli jedziesz w strone huty i idz na przystanek autobusowy tez w strone huty nie da sie niezauwazyc a teraz kopia na mogilskim wiec prawie wejdziesz do tego sklepu;)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:19. |