![]() |
Tak mozna wypalac sama etykiete a pozniej cos nagrac
|
Cytat:
|
Wlaczasz Nero Cover Designer klikasz na nowy dokument LightScribe i tworzysz sobie co tam chcesz po stworzeniu klikasz na menu Plik, a nastepnie drukuj etykiete LightScribe
|
Cytat:
ani "drukuj etykiete LightScribe" i co jest grane ? już wymieniłem w wsklepie na drugi egzemplarz bo myślałem że tamten walnięty był a tu dalej to samo nagrywarka to HP model GWA 4162B Nero 6.6.0.14 i co jest grane ? |
Jakies powazne jajca sie dzieją, podobno Nero od ver. 6 w gore obsluguje light scribe a pomimo tego rownierz w swoim nie mam opcji palenia etykietek :/ Dobrze ze jeszcze nie kupilem spawarki :P
|
musisz zainstalować motor LightScribe w systemie
|
Trzeba zainstalować specjalny sterownik od HP, który dodaje do systemu możliwość wypalania etykiety.
|
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/g...tem=dv-30855-1
po tym zabiegu pojawi się opcja " drukuj LightScribe " w Nero |
Cytat:
nawet o tym nie wiedziałem nigdzie o tym nie czytałem albo poprostu nie zauważyłem tego jeszcze raz dzieki |
Hehe o tym zapomnialem wspomniec, bez tego nagrywarka w nero jest wykrywana jako zwykla nagrywarka, ale ja dostalem dwie plyty z nagrywarka i tam sa rozne programy i wlasnie sterownik do drukowania LightScribe instaluje sie on razem z programem do nagrywania firmy hp. Namor nie dostales takiego cd ?
|
Cytat:
Cytat:
|
Tak tylko ze ja doistalem inny zestaw plytek do swojego HP:
-> Pusta Plyta CD-R Verbatim LightScribe -> HP DVD Writer installation Disc -> SureThing CD/DVD Labeler LightScribe SE Plus v. 4 Na tych plytakch sa takze inne programy miedzy innymi PowerDVD 4 ale bez klucza :/ |
Cytat:
|
sprostowanie : "HP DVD Writer installation Disc"
|
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:19. |