![]() |
Witam :)
A wie może ktoś jak wygląda sytuacja z przeflaszowaniem nowszych egzemplarzy 401S na 411S ? Mam okazję kupić 401S za 400 zeta, ale prawdopodobnie palnik ten będzie pochodził z nowej z nowszej serii produkcji ( sierpień lub wrzesień ) i nie chciałbym zostac na lodzie :buu: :cisza: Ma ktoś już jakies doświadzcenia z nowymi 401S ? |
Witam :)
A wie może ktoś jak wygląda sytuacja z przeflaszowaniem nowszych egzemplarzy 401S na 411S ? Mam okazję kupić 401S za 400 zeta, ale prawdopodobnie palnik ten będzie pochodził z nowej z nowszej serii produkcji ( sierpień lub wrzesień ) i nie chciałbym zostac na lodzie :buu: :cisza: Ma ktoś już jakies doświadzcenia z nowymi 401S ? |
Cytat:
|
Cytat:
Pomoże nam to utworzyć FAQ ;0 |
Problem rozwiazany dzieki KOWANSKI
POZDRAWIAM mario:P |
|
witam
moj gg to 4569789 pozdrawiam mario |
Cytat:
Masz swój numer gagu gadu ?? |
Czy naprawde nikt z was nie potrafi mi pomoc z tym problemem?
pozdrawiam mario |
Re: Re: witam
Cytat:
pozdrawiam Daniel |
Re: witam
Cytat:
Ile takie ustrojstwo kosztuje i jak się sprawuje? |
witam
to znaczy ze kolega ma podpietego liteona do zewnetrznej kieszeni firewire
pozdrawiam mario |
Re: problem
Cytat:
[d2]. |
witam jeszcze raz
DANIEL NIESTETY NIE DZIALA DALEJ
POZDRAWIAM MARIO(( |
dorwałem dvd-rw tdk - zapis poszedł ale nagrywarka rozpoznała płytę jako 1x choć jest to płytka 1-2x. widać z tego że na kiepskim datex'sie nie chciało nagrywać. moja wersja to box z 08.2003 chiny. generalnie działa ale jakość rozpoznawanie nośnika "-" jest zdecydowanie wolniejsze niż "+". ciekawe jak to jest na oryginalnej 411s - może ktoś ma i się podzieli wrażeniami?
epox |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:48. |