![]() |
a czy minusy ktore nagrywaliscie i dzialaly OK na stacjonarnych DVD, nagrywaliście 411S czy przerobiona 401S na 411S ?
|
Czy wypalał już ktoś gry z PS2 na DVD-R za pomocą 411s ?
Jakim programem , na jakich płytkach i z jakimi rezultatami ? Ja używałem DVD Decrypter i Sonic RecordNow DX 4.60, jak narazie zmarnowałem na gry trzy Verbatimki :'( |
Ja tez wypalilem juz kilka plytek + i - :)
Z minusow polecam Esperanze 4x, super sie wypalila. Palilem z predkoscia 2x, zeby bylo dokladniej :) i zero problemow z odczytem. Wszystkie sa odtwarzane w moich stacjonarnych DVD: Yamaha i Pioneer ;) Pozdrawiam |
Potwierdzam słowa przedmówcy, próbowałem na trzech różnych odtwarzaczach DVD i wszystko OK, też paliłem na Verbatim x2. :)
Ale powiem wam, że wole palić na DVD+R Platinum bo są tańsze i mają mniej błedów. :) |
Cytat:
|
znalazle w sieci info, ze 411S nagrywaja - ale podobno stacjonarne DVD nie chca ich czytac. Czy ktos z Was nagra film w - i probowal odtwarzać w stacjonarnym DVD?
|
znalazle w sieci info, ze 411S nagrywaja - ale podobno stacjonarne DVD nie chca ich czytac. Czy ktos z Was nagra film w - i probowal odtwarzać w stacjonarnym DVD?
|
|
Dwie nowości LiteOna
Firma LiteOn - znany producent napędów optycznych, ciągle poszerza swoją ofertę, jeżeli chodzi o napędy CD/DVD. Tym razem do listy nagrywarek DVD dołączyły dwa zewnętrzne modele, o symbolach LDW-411SX oraz SDW-421S. Pierwszy z nich jest napędem dwuformatowym, umożliwiającym zapis nośników DVD+R/RW oraz DVD-R/RW. Natomiast drugi z nich oferuje zapis jedynie płytek DVD-R/RW. Drugą różnicą jest rozmiar urządzeń. SDW-421S to napęd z linii produktów slim, ważący zaledwie 178 g. Natomiast dualny LDW-411SX jest dwa razy większy i waży około 1 kg.
Specyfikacja: LDW-411SX DVD Maksymalna prędkość zapisu DVD-R x4 Maksymalna prędkość zapisu DVD-RW x2 Maksymalna prędkość zapisu DVD+R x4 Maksymalna prędkość zapisu DVD+RW x4 Maksymalna prędkość odczytu DVD x12(jednowarstwowe), x8(dwuwarstwowe), x6 (DVD+/-R/RW) Średni czas dostępu: 160 ms CD Maksymalna prędkość zapisu CD-R x40 Maksymalna prędkość zapisu CD-RW x24 Maksymalna prędkość odczytu CD x40 Średni czas dostępu: 140 ms Bufor: 2 MB MTBF: 70.000 POH SDW-421S DVD Maksymalna prędkość zapisu DVD+R x4 Maksymalna prędkość zapisu DVD+RW x2.4 Maksymalna prędkość odczytu DVD x8 Średni czas dostępu: 100 ms CD Maksymalna prędkość zapisu CD-R x24 Maksymalna prędkość zapisu CD-RW x10 Maksymalna prędkość odczytu CD x40 Średni czas dostępu: 100 ms Bufor: 2 MB MTBF: 70.000 POH Nowe modele, to na pewno nowe firmware. Ten news pochodzi ze strony głównej www.cdrinfo.pl :) Pozdrawiam |
Re: Re: Re: Re: 411
panowie sklep ARCOMP . tam maja po 530 zl juz od dosc dawna . plytki sa tez w niezlych cenach , no i dostawa w 24h :) . od jakiegos czasu robie u nich zakupy i jeszcze nie bylo z nimi problemow wiec bardzo ich polecam
|
Re: Re: Re: 411
Cytat:
|
Re: Re: 411
Cytat:
Natomiast jest taka firma www.gigaland.com.pl gdzie dzień wcześniej była promocja za 529, ale ja się za późno dowiedziałem (parę godzin:() i kupiłem tam za 545zł. |
401>>411
Moja jest MADE IN CHINA
|
411
TO DIABLO KUPIŁ A NIE JA!!!
Ja mam 401 przerobine na 411 i kupiłem w VOBISIE za 555zł. |
Re: 411
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:32. |