![]() |
Cytat:
Czy problem zawieszania występuje tylko na TDK-ach -R ? |
Mm na płytacch TDK-R nagrany ślub nagrany (na innej nagrywarce). Przed przerobieniem nagrywarka nie czytała całych płyt,gdzieś w 2/3 zawieszał się odtwarzacz (To samo przy zgrywaniu płyty na dysk wyskakuje błąd odczytu danych), postanowiłem przerobić na 411 i wgrałem FOSF wdalszym ciągu tosamo. Gdzie może tkwić błąd?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ta nagrywarka jest w sklepie Komputroniku www.komputronik.pl. Jest jeszcze pare sztuk w cenie 575 zl. |
Cytat:
|
Cytat:
Ciekaw jestem czy to tylko u mnie w mieście czy w innych regionach też tak jest?? |
Cytat:
Miło, nie? Powinni do LDW-401S dołaczyc oprogramowanie do upgrade do 411s, taki zestaw Adama Słodowego ;o). PS. Witam na forum, ja tu nowy, którędy do WC? ;o) Moneo |
Cytat:
Ale poniewaz doswiadczalnie sprawdzilem to nie mam zamiaru marnowac kolejnych plytek i pozostane przy 2X. ( Byc moze chodzi o partie ) |
Cytat:
|
Moze komus sie przyda. Po nagraniu na espranze 4x dvdrom ( Toshiba 1502 ) nie mogl przeczytac plyty - na nagrywarce wszystko cacy . Dopiero po zmniejszeniu predkosci do 2X - odczyt plyty na dvd ROM-ie byl OK. FS0F. Jak to mowia nie ma róży bez kolców.
|
Cytat:
ha! a to przez NULKA! =) bo w Polsce pewnie za wiele bylo przerabianych ich napedow :) joke=) |
Cytat:
POZDRO! |
Czy to prawda że Liteon wycofał ze sprzedaży 401 ??
|
a po ile kupijecie plytki? najtansze dvd-r? bo w kraku w normalnym sklepie przy aghu sprzedaja esperanza X4 po 4,50zl :)
czekam tylko na swierza dostawe i gonie po nie (dostawa - wtorek po poludniu) no i obiecano sprowadzenie + w tej samej cenie, ale czy to prawda... zobaczymy. plytki przetestuje i napisze co i jak. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:55. |