![]() |
Cytat:
Nulek |
Cytat:
Nulek |
Cytat:
kod TDK 5.01saku]3 Przedstawia sie jako 1x |
heh... jak zobaczyłem że dla 411 jest już kolejny nowy bios a do 401 już raczej chyba nie bedzie to się skusiłem i przerobiłem na 401@411 ;PPPp
Jak na razie noproblem ale nie mam nic do wypalenia (muszę wreszcie te FF zrobić to będę miał dysan +r do wypalenia). DVDIdetifier oraz SmartBurn działają. NeroCDSpeed oraz kProbe również, więc chyba dobrze? Przeróbka "made by Nulek" (c) |
Cytat:
pozdr. epox |
DVD-R Esparanza widziana przedtem jako 1x teraz jest juz widziana jako 4x na FS0F, dalej nierozpoznaje prawidlowo TDK DVD-RW.
|
Po wgraniu nowego firmware, problem płyt Princo -r wydaje się być w dalszym ciągu nie rozwiązany. Posiadam 4 takie płytki i napęd żadnej z nich nie rozpoznaje. Czy ktoś ma podobny problem z tymi płytkami?
|
Cytat:
Sorry za zamieszanie, ale wszysko jest na miejscu .dzięki za odpowiedź. |
Cytat:
ani do 411 i 811 ,coś im się porobiło. |
Cytat:
pozdr. epox |
Bios WCIEŁO ze strony LITONA może był kiepski ?
|
wlasnie... cos dodam do tematu nowego firmwaru...
ta moja ferelna plytke esperanza dvd-r X4 szybciej wczytuje niz poprzednie softy... a, no i w testspeedzie szybciej jest czytana... :) takze wzieli sie do roboty :) moze pomysleli ze w koncu ldw401s@ldw411s powinna dobrze chodzic i nie miec problemu z cedekami? :) moze nastepny bedzie jeszcze lepszy o ile bedzie... |
Cytat:
Nulek |
|
Ja palę na Platinum +R,-R , Verbatimach .Wszystkie OK>
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:25. |