Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 06.01.2005, 23:05   #1
MortMW
Nowy na forum

Data rejestracji: 06.01.2005
MortMW w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Witam!

Mnie nie chce nagrywać płytek mediastore dvd-r x4.
Przeczytałem tu, że komuś pomogła zmiana softu z tego dołączonego w boxie, na siakiś inny.. Ja próbowałem nagrywać Nero, Ashampoo i nic.. A jakoś radość mniejsza, gdy po zakupie to nie działa..

Co prawda sprzęt nie mój, ale został mi pożyczony na weekend i nie mogę poszaleć

Biosy i tak dalej to zabawa nie dla mnie, bo właścicielem sprzętu nie jestem.. Macie jakieś pomysły?

Ostatnio zmieniany przez MortMW : 06.01.2005 o godz. 23:41
MortMW jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 07.01.2005, 00:10   #2
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez MortMW
Witam!

Mnie nie chce nagrywać płytek mediastore dvd-r x4.
Przeczytałem tu, że komuś pomogła zmiana softu z tego dołączonego w boxie, na siakiś inny.. Ja próbowałem nagrywać Nero, Ashampoo i nic.. A jakoś radość mniejsza, gdy po zakupie to nie działa..

Co prawda sprzęt nie mój, ale został mi pożyczony na weekend i nie mogę poszaleć

Biosy i tak dalej to zabawa nie dla mnie, bo właścicielem sprzętu nie jestem.. Macie jakieś pomysły?
Jeden!

Ale skuteczny!

I CIACH JE, CIACH SEKATOREM !!!

I DO KOSZALINA !!!

Aż mi się wierszyk ułożył:

NERO, ASHAMPOO I NIC NIE POMOŻE

KIEDY NAGRYWASZ NA MEDIASTORZE ^_^

VIZZARD jest offline  
Stary 07.01.2005, 15:35   #3
MortMW
Nowy na forum

Vizzard - fajnie i śmiesznie, ale problem pozostał..
Szkoda, bo liczyłem na jakieś rady..

(ściągnąłem nero, bo gdzieś wyczytałem, że te doł. do nagrywarki różnie działają.. teraz wyświetla mi się illegal disk.. )
Stary 07.01.2005, 15:43   #4
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez MortMW
Vizzard - fajnie i śmiesznie, ale problem pozostał..
Szkoda, bo liczyłem na jakieś rady..

(ściągnąłem nero, bo gdzieś wyczytałem, że te doł. do nagrywarki różnie działają.. teraz wyświetla mi się illegal disk.. )
To niestety była rada!

Mediastory to szczególnie dobry chłam, który do niczego się nie nadaje

Chociaż jako podstawki - podobno robi furorę

Wyjątkiem jest partia Mediastorów DVD+R x4 niebieskich z wierzchu z białymi napisami

One są od Plasmon i nagrywają się nawet bardzo dobrze

Jest zresztą kilka wykresów na forum - nawet moich

Porzuć więc te płytki i kup coś lepszego

A problemy znikną jak ręką odjął

A jak nie wierzysz - to sprawdź opinie i wykresy z serii Mediastore na forum
VIZZARD jest offline  
Stary 07.01.2005, 16:03   #5
MortMW
Nowy na forum

Wierzę, wierzę..

Cóż, dzięki za odpowiedź, jakkolwiek nie pocieszyła mnie ona
Chociaż nie..

Przecież mam tylko 3 płytki tej firmy.. Kupię coś porządnego i będę szalał

A płytki dałem koledze, żeby mi coś nagrał.. On chyba ma bardziej tolerancyjną nagrywarkę..

Pozdrawiam.
Stary 07.01.2005, 20:41   #6
Eliasz
Prorok na F.O.R.U.M.

Data rejestracji: 01.01.2002
Eliasz zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
U mnie plusy + palą się dobrze, z minusami jest gorzej.

Wszystkie płyty TDK DVD-R 8x
Bios CSO2:
nagrałem 2 płyty, średnio PI 450 !!! C2 - 50
Bios CSO9:
też 2 płyty, PI srednio 40, C2 - 3

Naszczęście na Verbatimkach + wszystko się ładnie pali, kupuje verby+ 8x za 2,30zł.
Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz
__________________________________________________ _______________

Ostatnio zmieniany przez Eliasz : 07.01.2005 o godz. 20:56
Eliasz jest offline  
Stary 08.01.2005, 00:30   #7
adax
Iniemamocny

Data rejestracji: 01.09.2004
adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Mam Litka 1653 z biosem CS09 palę zawsze na plusach. Płytki wypajają się dobrze . Czytam to Forum ludziska piszą że litek 1653 nie pali minusów -Kupiłem dzisiaj jakiś szajs płytka OMEGA DVD-R tak na próbę - nagrala sie wyjatkowo dobrze a producent nieznany.
Dołączone obrazki
File Type: png OMEGA 1653 CS09.PNG (77.9 KB, 384 oglądane)

Twoje uprawnienia: