![]() |
na co grzybek zawsze dobry ale czy
chociasz wsadzil markowa plyte :D |
Cytat:
|
u mnie tez dziala i sie ciesze ze nie musze walczyc mtkflasem pod dosem :D
|
Cytat:
NIC mu nie bedzie 2 razy juz go tak przez zapomnienie puscilem ztym ze to 812@832 ale to bez znaczenia ;) |
Cytat:
|
cha cha cha ;)
pytalem sie powaznie, bo wczoraj flashowalem i tak sie zlozylo ze szukalem plytki ktora zostala w napedzie :\ |
Cytat:
Dla pewności włożyłbym jeszcze raz tę samą płytę do napędu I puścił flasha od tyłu :O Żeby odwrócić proces I uniknąć ewentualnych anomaliów Będących skutkiem takiego sflashowania :cisza: :czar: |
Cytat:
|
Panowie sflashowalem wczoraj 1633s z plytka w srodku (skleroza) i o dziwo dziala :cool:
1. czy puszczac flasha jeszcze raz ? 2. czy zostawic tak jak jest ? |
Cytat:
Zobacz TU :czytaj: |
Cytat:
Czy też może rozważania utknęły w martwym punkcie. A teraz na serio: kto na sprzęcie 1633s dobrze(= bez górki) wypalił Verbatima +R (MCC002) niech przestanie milczeć :cisza: Bo mi się na nich robią Tatry na końcówkach. Wypalone Verby śmigają mi bez zająknięcia na stracjonarnym już weteranie AIWY, z kolej Benq -R (wykres kilka postów powyżej) trochę się przycinają (ale tylko w dodatkach filmu. Myślałem że ta płytka wogóle nie ruszy :D ) |
Cytat:
|
benq
Paliłem na litku 1213@DRU710A Benq oznaczone jako 2x z prędkością 4 i chodziły ok - niektóre nawet x8.
Te x4 bezbłędnie, a x8 to 50% miało errory. testowałem nero scandisk |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:43. |