![]() |
Ilość załączników: 2
Cdr Pacyfic nagrane w nero 6.3.1.25 jako Audio cd:
-odczyt X24 -odczyt max |
Ja na 832S tez miałem takie górki przy MCC.
Ale było to kilka płytek z jednej partii :taktak: |
Cytat:
|
Czy możecie powiedzieć ile dokładnie danych nagraliście w powyższych testach. Bo zauważyłem że im mniej danych tym wcześniej zaczyna się górka. Uważam, że ta górka zaczyna się na obszarze gdzie nie są nagrane żadne dane. Czy ktoś może to potwierdzić?
Ps. Nie nagrywam kolejnego Verbatima bo to mój ostatni, ale mam jeszcze jednego benqa. Ps(2). Zastanowiam się nad zamianą sprzętu na 832S jak tak dalej będzie. Ps(3) czy ktoś kiedyś nagrał na 1633s Verba i miał dobry wynik testu (bez górki). Jak tak to podajcie nazwę szczęśliewgo biosu (THE WINNER IS "....." :)) |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
- Platinum 8x na biosie Memorex F16
|
no to f16 tez zaskakuje:)
|
Ilość załączników: 1
Właśnie wypaliłem verbatima x4 .Bios memorex F-16 BWSE. Cos z tymi plytkami nie tak - końcówki fatalne. ((
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czyli:
1) bios memorex od codeguys 2) omnipatcher od codeguys (zaznaczyć ostatnią opcje, również autobiseting, no i pytanie: czy dodać strategie ręcznie jak kilka postów powyżej czy APLLY RECOMENDED....?? Nie wiem a nie chce zwalić. A może wogóle zostawić strategię?) 3)flash 4)reset 5) dobrze gadam ? |
Cytat:
|
Cytat:
:D |
Cytat:
|
Ilość załączników: 2
Nagrałem Verbatimka +r X4 w clone dvd z prędkością X4 (wcześniej rip na dysk za pomocą dvd decryptera, pliki łącznie zajowały jakieś 3.8GB). No i na początku szło świetnie, nie więcej niż średnio 1 błąd. Pod koniec tragedia. Czy to wina oryginalnego biosu że markowe płytki kopie, czy ktoś nagrywał te Verby (ja mam ze szpindla 10 sztuk) na 1633 i mógłby podać wynik nagrania najepiej wykres wraz z wersją biosu. Chyba będe musiał zmienić bios na memorexa (czy ktoś na nim palił verbki). Bardzo prosze o pomoc.
Załącznik 11626 Załącznik 11627 |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:19. |