![]() |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
Bardzo fajowy avatarek! Ale te pytania ....:bicz: |
Cytat:
Szybko się uczysz! :taktak: I widzę, że chyba raczej wciągniesz tego Neca :D |
Cytat:
:jezyk: No zastanawiam sie, juz bylem sklonny kupic tego NEC`a... :D Ciekawi mnie jeden model jeszcze LG GSA-4082B w wersji Oem dostepny za przyzwoita cene bo kosztuje 350 zl (wersja BOX 495 :O ) Obsluguje wiekszosc formatow, (miedzy innymi zapisuje DVD-RAM 3x) tylko jakos nie moge sie sie dowiedziec sie tutaj co o tym ludzie mysla...??? Acha i sorry ze pytam tutaj o LG :zawstydz: |
Jak wgrac nowy bios do neca 2500??
moze by ktos napisal jak wgrac nowy bios do neca i skopiowac stary na dysk.
|
Cytat:
Wpisz "2500A" w wyszukiwarkę - to zobaczysz coś ciekawego :wow: |
no...
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
I nie pytaj się w dwóch wątkach jednocześnie :niepow: |
w
Cytat:
|
ponownie kupil bym nec'a...ale ponad 70 zlotych mialbym w kieszeni :)
|
Jaki nośnik do nec ND-2500A??
Witam!!!
Jakos udało mi sie nie zadawać pytań typu jaka nagrywarka - wybrałem nec-2500...bo dobrze nagrywa(z tego co piszecie), wiem rowniez, ze musze dokupic odtwarzacz(wezme litka albo toshibe). Słyszałem, ze rozne nagrywarki maja swoje, ze tak powiem plyty. W zwiazku z tym mam pytanie jakie sa dobre(cena, jakosc) dla neca 2500?? Moj kumpel nagrywa na plytach "PRINCO" (na allegro mozna je kupic nawet po 1,8) jestem ciekawy jak jest z ich zywotnoscia, moze ktos ma jakies uwagi. Dziekuje z gory za odpowiedz. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. :cool: |
Princo lepiej sobie daruj ze wzgledu na zywotnosc (nagrac to sie nagraja). Platinum, Esperanza i inne uznane za raczej dobre.
|
jesli piszemy o cenach, to za za nec'a 2500 dalem 500pln, a teraz...
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=28701328 |
Cytat:
Dzisiaj kupiłem i tylko czekac jak przyjdzie :D Pozdrawiam |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:31. |