![]() |
Cytat:
Jeżeli nie masz Litka do kProbe to i tak tego nie sprawdzisz :nie: Ewentualnie sprawdzić można jako test transferu w Nero CD/DVD Speed i to czy chodzi w stacjonarkach - ale to drugie jak dla mnie nie jest dobrym testem nagrania płytki Dlaczego? Ano dlatego iż płytka może być wypalona perfekcyjnie, a stacjonarka nie lubi danego nośnika lub formatu zapisu +/- |
Cytat:
Albo bardzo dobra, albo podkładka :taktak: Dla Neca - cóż - trzeba sprawdzić :D |
Szczerze to mysle o Verbatim ale cena to prawie 4 zł- pytanie czy warto tyle dac za plyte.
Pozdrawiam |
Cytat:
Jeżeli dane - cena 4PLN za Verbatima wydaje się nie być zbyt wygórowaną Jeżeli filmy - spokojnie możesz się rozejrzeć za czymś tańszym :taktak: |
Ja wymienilem swoja 401s@811s na NEC'a ND2500A. Kupilem go w zeszlym tygodniu tu: http://www.miodzio.pl/
Calosc wyniosla mnie 320pln (juz z przesylka i pobraniem). Zamowilem o 1 w nocy i po 15 godzinach mialem ja w domu:) Tak wiec polecam ten sklepik. PS. No i oczywiscie 24m-ce gwarancji:) |
Cytat:
Dzieki, szczerze mowiac to dzieki twoim (w wiekszosci) postom zdecydowałem sie na taki wybor nagrywarki Dopiero co zaczynam sie obracać w tym temacie-takze prosze o wyrozumiałość. Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich forum jest na 6 :spoko: |
Cytat:
Ja to powiem tak, jak chcesz nagrywać tylko na Verbatimach to mogleś kupić LiteOn'a, NEC wypala wszystko co mu zasadzisz. |
Cytat:
Chciałem, zeby miec dobrze nagrane nosniki - to patrzlem na neca, ale chodziło mi tez o to, zeby te nosniki troche polezały-to patrze na np. Verbatim, TDK. Jak ktos kiedys powiedział "jakbys nie zrobił i tak bedzie zle." |
Ilość załączników: 1
Cytat:
No to dzięki serdeczne :przybij5: Mam nadzieję, że nie zawiedziesz się na tej spawarce :mruga: No to żeby nie lecieć na opinii zamieszczam teścik Platinum DVD-R x8 Nec 2500A 1.07 v2b5 burn x8 |
Ilość załączników: 1
A tu trochę inaczej :D
Mint(koperta) x52 Nec 2500A 1.07 v2b5 burn x24 |
Jeszcze raz dzieki-tylko jeszcze musze doczytac na forum (bo napewno gdzies o tym pisze w sposób czytelny dla laika :D )o tych wykresach dot. bledów ???
Szczerze to jeszcze dla mnie czarna magia-ale jak doczytam to bede mial gdzie popatrzec :spoko: Pozdrawiam |
Cytat:
prędkość odczytu x4 ECC blocks sum (PI/PO): 8/1 po wykonaniu testu, im wartości PI / PO mniejsze tym lepiej, zasadniczo PI powinno być mniejsze niż < 280 PO powinno być mniejsze niż < 4 przy ECC blocks sum (PI/PO): 8/1 oczywiście pojedyncze szpilki można ignorować (co można zresztą ustawić w programie) Powodzenia. |
Cytat:
Gdybyś chciał coś więcej to TU I jeszcze tylko krótkie moje pytanko - właściwie formalność Wiesz, że jeżeli nie masz czytnika DVD (a najlepiej spawarki) Liteon/Sony - to kProbe na niewiele ci się zda? :> |
o kurcze :O, ale naped litka wystarczy-bo taki mialem zamiar od poczatku-nec 2500 +czytnik litka lub toshiby-ale teraz juz wiem ze czytnikiem bedzie litek :D
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:30. |