![]() |
Cytat:
Trzeba wziąć się w garść! :tak!: Przemyć logo spirytusikiem i pociągnąć jakimś pisaczkiem permanentnym Może być złoty albo srebrny :D I już jest trendy :mruga: |
Niestety nie sprawdzisz jakosci nagrania płyty na NEC'u. Musisz się zaopatrzyć w DVD Lite-On'a (w sumie to najtaniej wychodzi około 100zł za nówkę a na Allegro można ychaczyć za około 70zł).
|
Podejrzewam, że niektórzy producenci specjalnie nie umieszczają loga - bo robią panele do nadruków (tak jak w przypadku niektórych płytek). Dzięki temu możesz sobie umieścić tam co chcesz, np. http://www.blu-ray.com/images/bluray.gif ^_^
|
Cytat:
Blu-ray to mnie nie kręci :nie: Jakby tam migały diody pokazujące postęp nagrywania i szybkość - to dopiero byłoby coś :mruga: |
Cytat:
Może właśnie to dlatego masz ten problem, że używasz wersji, której jeszcze nie ma :mruga: |
Czyzby padl 2500A?!
Nagralem ostatnio 3 plytki dvd-r princo... kazda z nich na odtwarzaczu sony i grundig zglasza ze plyta jest brudna.. czytnik na kompie tez nie czyta plyt.. cdr nagrywaja sie normalnie... co moze byc problemem? jakis reset bagrywarki czy cos? pomozcie prosze bo nie wiem co mam robic.. czy mozliwe ze plyty sa uwalone? 3 z rzedu?!
pozdr Szo |
Cytat:
|
Cytat:
pozdr Szo |
memorex np 2.5 za sztuke lub esperanza tyle samo
|
Cytat:
|
zamow memorexy www.kopier.pl przysla napewmo a esperanze w cdrspeed.pl tez przysla (jest to cdland)
|
chyba to jednak princosy.... dvd+rw dziala :D tak wiec NIGDY WIECEJ PRINCO!!! qrcze musze gdziesz poszukac tych memorexoow.. na allegro ich nie maja.. a tymczasem wezme ze 20 esperanz ver. 2.0 :)
Dzieki za odzew! mam nadzieje ze to jednak tylko seria princoli do bani.. pozdr Szo |
Cytat:
Co prawda to Nec, ale mógłbyś się zdziwić :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:47. |