![]() |
Wgrywaj pod dos , a wszystko się da!!!!!!!!!
http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=87413 NEC 2100 = NEC 2500 = NEC 2510 = HP 420i = HP 520i = TDK 880 = TDK 882 = AOpen DRW8800 = FREECOM W8B = RICOH MP5308D |
Rzeczywiście!
Pod DOSem nie ma w ogóle żadnych pytań. Dzięki za pomoc!!!!!!!!!! :spoko: |
NEC ND-2510A a OVERBURNING
Zmieniłem starą nagrywarke CD TEAC-a na nagrywarke DVD firmy NEC model ND-2510A. Od tego czasu w NERO znikła mi opcja wyboru nagrywania w trybach "disc-at-once" oraz "track-at-once". W opcjach NERO mama zaznaczony overburning zarowno dla nagrywania CD jak i DVD. Co mam zrobic? Czyzby ta nagrywarka nie obslugiwala przepalania? Proszę o szybką odpowiedź
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ciag dalszy problemu
moje NERO jest wersji 6.3.1.17
z informcji jakie przeczytałem na stronie CDRinfo moja nagrywarka (NEC ND-1510A) powinna obsługiwać overburning do Slawekj: z overburningu kozystam dosc czesto poniewaz nagrywam duza ilosc plyt z filmami i do kazdego filmu musze dorzucic maly autostarcik i jakas zbajerowana ikonke a jak film zajmuje 700MB to za chiny nie idzie nagrac tego bez przeplenia. Jak dotad nie mialem problemu z odczytaniem tych plyt (no moze raz jak wypalalem znacznie wiecej niz pozwlala na to pojemnosc plyty) Jezeli ktos ma ta nagrywarke to prosze o sprawdzenie u siebie czy moze przepalac a wszystkich ktorzy wiedza gdzie moze tkwic problem prosze pomoc pozdrawiam |
Cytat:
|
Zakup NEC 2500a
Czy wiecie gdzie mozna dostac Nec-a 2500a w szczecinie?? Bo w paru sklepach pytałem to zawsze jest "Oni nec-ów nie sprowadzają"
|
W Szczecinie z tym bieda, bo wszystkie szczecińskie sklepy zaopatrują się w jednej hurtowni (a przynajmniej większość), jednak mojemu koledze udało się gdzieś znaleźć Neca. Niestety teraz wyjechał i nie mam się jak zapytać gdzie go kupił. Proponuję zobaczyć w Harcie (na przeciwko Turzynu), doświadczenie uczy, że jak czegoś nigdzie nie można znaleźć to może jest tam.
Tak BTW to smutne jest to, co widać w Szczecinie. W każdym sklepie znajdziemy tylko to, co jest popularne. Studiuję we Wrocławiu i tam w każdym sklepie inny asortyment. A tutaj - wszędzie to samo ;-( |
Cytat:
|
Cytat:
Jedyny sklep w którym jak zapytasz o Neca to nie robią tak :O Acha! No i nie zdzierają zbytnio :taktak: |
NEC 2100AD - to jest + czy - RW???
Bo w specyfikacji mam, że tylko +.
Ale Nero Info Tool przy pozycji DVD-R pokazuje zaznaczenie, a nie mam skąd wziąć płyty, żeby sprawdzić... |
Ze sklepu?
|
W logosie tez jest choc nie ma jej w internetowym cenniku. Jak ja miech temu kupowalem to kosztowala 360 zl.
|
Cytat:
LOGOS - kiedyś dość fajny tani sklep Dziś można polemizować :| |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:32. |