![]() |
Cytat:
Jest tam jeden taki post :taktak: :D |
Wymiana NEC 2500A na 3500A ?
Witam
Jest sens wymienic? jaka roznica w zapisie... o ile lepsza jakosc? moze ktos sobie wymienil i podzieli sie uwagami... bede bardzo wdzieczny! |
Cytat:
On już dawno jest i TUTAJ :czytaj: Tylko zobacz co tam jest napisane :czytaj: Zresztą na tej stronce co podałeś także (only for Fujitsu/siemens OEM) Czyli dla Neców wydanych przez Fujitsu/Siemens :O Nie wiem czy ktoś się z tym spotkał Ale skoro tak piszą - to pewnie tak jest :D |
Nowy BIOS do NEC_2500A
Na stronie http://www.station-drivers.com/page/nec.htm ukazał się Bios do Nec_2500A z numerkiem 1.09A
Ale niestety nie mogę go zainstalować do mojego Neca, wyskakuje komunikat "Target NEC ND-2500A is not found correctly", mam wgrany bios 1,07 Czy komuś udało się go wgrać ? |
Cytat:
|
Cytat:
Tylko sprawdź czy nagrywa DVD-Video :O Bo chodzą pogłoski, że nie ... ^_^ |
Właśnie cieszę się NEC-iem 3500 :-)
wymienionyna gwarancji w Komputroniku, pisze bo ktoś czekał na potwirdzenie że wymieniają.
heinep |
Dzieki i za to.
Skoro u Ciebie chodzi, to znaczy że jednak może. Spróbuje powalczyc u siebie. |
ja mam Alcohola 120% v1.9.2.1705 InCD 4.3.0.5 i u mnie na Litku 832 nie ma tego, no ale jak widac zalezy od konfiguracji kompa. Ustawienia przy instalacji Alcohola zawsze biore defaultowe
|
Ilość załączników: 1
Znalazłem odpowiedź na mój problem.
Powodem kłopotów jest... Alcohol 120%. Próbowałem z różnymi ustawieniami i z zainstalowanym Alcoholem (v1.9.2.1705) zawsze te same objawy. InCD wywala komunikaty jak niżej. Po odinstalowaniu kłopoty znikają i InCD pracuje prawidłowo. Wrzucam info o tym, może kiedyś, komuś, się przyda. I pytanie do "mocniejszych" w temacie: Czy istnieje możliwość zmienienia, jeśli tak to jakie wartości wpisać w tym oknie? Być może to ustawienie (defaultowe) jest powodem konfliktu? |
Cytat:
dzianks heinep |
Cytat:
Poczekaj, 14 dni ROBOCZYCH i powinnien przyjsc 3500a :cool: |
Komputronik - czekam na naprawe nagrywary juz ponad dwa tygodnie....
Niestety, czekam na naprawe nagrywary juz ponad dwa tygodnie, rozumiem ze wysylaja nagryware do producenta i czekaja na to co odeslą.... i zastanawiam sie czy mam sie pieklic czu grzecznie czekać dalej.....
naprawial moze juz ktos cos w Komputroniku? heinep |
a niby dlaczego dziwic sie ze ktos tego uzywa? to przydatna aplikacja jezeli ktos czesto robi backup. jak kiedys nagrywalem multisesyjnie to gdy mialem na jednej plycie duza ilosc sesji (nie pamietam juz ile bo to bylo dawno, ale sesji bylo hmm 10-15) to juz cdrom nie czytal tego jak powinien... a z InCD nigdy zadnego problemu nie bylo jak nawet co godzine cos nagrywam przez caly tydzien
|
w sumie to sie dziwie ze ktos ! tego jeszcze uzywa ?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:49. |