![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Dzieki panowie za wypowiedzi - o dziwo nie zagladnal tu chyba zaden zatwardzialy fan litkow wiec z powzyzszych wynika ze NEC uber ales :) znalazlem w poblizu zamieszkania NECa za 499 zl - jeszcze kilka groszy dozbieram i lece do sklepow :)
|
Cytat:
Czy tez tak moglbys zrobic? |
Cytat:
2)Nawet nie wiedziałem ze kprobe obsługuje jakies inne napedy oprocz liteonow 3)napedy dvd w wiedkszosci (szczegolnie jak jeszcze nie sa liteona) daja zle wyniki w kprobe dlatego do robienia testow zaleca sie nagrywary litka najlepiej oddajaca to chyba 811s, stad moga brac sie twoje ewnetualne błedy w nagraniu. Sprubuj zrobic testy tego nosnika na nagrywarce liteona- bedzie calkiem inny wynik chyba ze juz sprawdzales i sie myle to sorks, w kazdym badz razie moj asus nie obsluguje kprobe :smutny: |
Cytat:
Cytat:
1.) Kprobe obsluguje tylko LiteOny lub OEMy LiteOna. 2.) Niektore napedy wogole nie zwracaja C1/C2 do takich nalezy np. NEC 2500A wiec z testowania nici (no chyba ze test predkosci odczytu plyty). Takze diagnostyka na NECu 2500 bedzie trudna ... Powiem szczerze - ja zakupie taki zestaw: nowy NEC DL jezeli nie bedzie duzo drozszy od zwyklego, w przeciwnym wypadku wezme 2500A i moze uda sie go podkrecic do DL albo nowego LiteOna 832. Jezeli kupie NECa to na 100% dokupie DVDROM LiteOna. |
Czemu nikt sie nie wypowiada na ten temat?! :(
Ludzie to jest z wami? |
Cytat:
Cytat:
AMI: Advanced Chipset Configuration | Onboard USB | Enabled Award: PNP/PCI Configuration | Assign IRQ for USB | Enabled Phoenix: Advanced Peripheral Setup | Legancy USB Support | Enabled pozdr |
Pionieer 107D vs Nec 2500a
Co lepiej kupić. Pionieera 107 czy Neca 2500.
Zalezy mi na tym żeby działały tanie płyty i była dobra korekcja błędów . No i oczywiście napęd dobrze mi słurzył . |
|
Cytat:
|
Gdzie kupić NECA 2500
Mam pytanko. Gdzie kupić Neca 2500 na terenie Sosnowca, Katowic lub okolic? Może ktoś ma sklep i ma tą nagrywarkę na składzie akurat, albo ktoś wie, gdzieś widział.
Dzięki za informacje :-) |
Sprobuj w sklepie ze sprzedarza wysylkowa. Np. www.komputronik.pl ;).
|
Skan
Zachecam do zakupu w Dabrowie Gorniczej polecam sklep "SKAN" znajduje sie on na ulicy paryskiej polecam go w szczegolnosci na to iz "panowie" znajdujacy sie w tym sklepie znaja sie na tym co robie napewno doradza w wyborze a takze mozna ponegocjowac cene naprawde warto :jupi: :spoko:
|
Jakbys zajechał do Gliwic to looknij tu http://www.profcomputer.com.pl/ Nie wiem czy nec jest w cenniku ale jak zadzwonisz to ci go sprowadzą napewno.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:41. |