![]() |
Cytat:
|
A skad sciagnac FW do NEC'a?
|
Cytat:
Update: Gdzie sie wlacza ta opcje "USB Legency" w biosie? Szukalem i nic :( Mam plyte glowna MSI K7N2 DELTA-L DDR400 AGPX8 NFORCE. |
a gdzie kupiłes bo u mnie jak jest to powyżej 550 zł :( a te 50 zł nadwyżki to wole zainwestować w płytki :D
|
Cytat:
Poszukaj na www.google.com |
NEC ND-2500A czy Liteon 812S
Jak w temacie....
Za neckiem przemawia "pokrewienstwo" z TDK i "ponoc" lepsza jakosc plyt Plusy liteona: - Cena (60 zl taniej) - Dostepnosc (bedzie latwiej zdobyc) - Wiem gfdzie do niego znalezc biosy :) Czy NEC jest zauwazalnie lepszy ? nagrywarkja DVD bedzie raczej dlugoterminowym zakupem wiec nie chce kupic byle czego z drugiej strony te 490 zl za neca to max.... Jak jest z update'ami biosow do NECa ? czesto wychodza ? potrzebne toto wogole ? Prosze wypowiedzcie sie..... |
Bierz NEC'a!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Bede musial pojsc i powiedziec "s sciagnalby mi pan ja ?" a wiadomo w takich przypadkach panowie ze sklepow lubia doliczyc sobie za fatyge.... Wiec wybiore neca jesli FAKTYCZNIE bedzie on lepiej zapisywal plyty . Stad moje pytanie - jak dyskusyjny to jest fakt ? (a moze bezdyskusyjny ? :P ) |
Najlepiej poczekaj - zaraz wejdzie nowy model liteOna, a niedlugo pewnie tez NEC.
|
nec za 515,-
|
Mam NEC'a
Mam NEC'a i wszystko jest cacy, polyka wszelkie plytki, ladnie nagrywa, ladnie odczytuje. Wczesniej mialem LiteOn 411S i byla makabra, teraz jestem bardziej niz szczesliwy!!
|
Cytat:
|
Pomiar bledow na NEC ND-2500A
Zwracam sie z wielka prosba do wszystkich uzytkownikow NEC'a ND-2500A, zeby zrobili testy wypalonych plyt dvd w KProbe. Nastepnie prosze zamiescic je na tym forum w postaci screenow!
Prosze tez napisac jakiej firmy jest nosnik i czy wasza nagrywarka znajduje sie w kompie czy w obudowie usb 2.0/fire wire. Z gory serdecznie dziekuje! |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:17. |