![]() |
Herrie Still Alive! :jupi:
Zobaczcie TU :czytaj: Cytat:
|
Cytat:
eh moze trzaby herriemu fundnąć nowego neca?? :mruga: |
Cytat:
Herrie wie co dobre! :mruga: :D |
Ja zostaje przy 1.07 - nie widze argummentow do przejscia na nowe dziecko herriego, a tu jest mi dobrze :)
|
Oryginalny bios do Nec 2500A
Bardzo pilnie potrzebuje oryginalnego biosu do Nec 2500A . Właśnie mi padł , nagrałem dzisiaj płyty Verbatim , TDK , Axe , Esperanta . Wszystkie mi padły , na jednej nawet widać że nie jest wypalona we wszystkich miejscach ma takie puste paski na płycie. Może mi ktoś wysłać ten bios na mikas4@o2.pl lub powiedzieć gdzie jest i pod czym go wgrać (Dos Windows). Mam w tej chwili bios Harrego.
Chciałem jutro zanieść nagrywarke do serisu , więc byłbym bardzo wdzięczny za pomoc. |
Wgraj najnowszy oryginalny ze strony NEC'a.
http://www.de.nec.de/softwareoverview2.php/id/557 1.07 najnowszy oficjalny. |
@Popielaty wielkie dzięki . Wgrałem ale i tak źle nagrywa. Przeważnie filmy idą kawałek i zaraz się wracają do początku. Więc nagrywarka idzie jutro do serwisu. Ciekawe ile będzie w naprawie i czy dadzą mi nową czy tą naprawią.
Miał już ktoś Neca w serwisie ? |
byla jedna osoba na forum i jak dobrze pamietam oddala 2500 i dostala 3500 :)
pisz co dostaniesz :D |
Oddali mi nagrywarkę z serwisu , u nich działała elegancko. Włożyłem ją z powrotem i działa bez zarzutu. Więc nie wiem co się stało , wtedy zepsułem 10 różnych płyt. Sprawdzałem czy nie mam wirusów itp. . Jedną rzeczą którą teraz zrobiłem to podłączyłem ją na jednym pasku z twardym a wcześniej był podłączony z nagrywarką Teac , która też ostatnio się zepsuła i wymienili mi na nowy model.
Mam w tej chwili oryginalny bios 1.07 , jaki polecacie teraz wgrać, może ten nowy Harryego ? |
Cytat:
|
Jest nowe firmware 1.09 na : http://www.de.nec.de/softwareoverview2.php/id/557
ciekawe co w nim nowego ? |
Nic nie piszą co w nim nowego , a ciekawe co jest.
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Bo z twojej wypowiedzi jednoznacznie wynikało Że 107v2b5 nie ma supportu dla nagrywania DL w ogóle :czytaj: :mruga: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:17. |