![]() |
Cytat:
Primary IDE Secondary IDE Master Slave A w ostateczności format c: :\ Chyba, że sprawdzisz u kogoś innego Wtedy będziesz miał pewność, że to twój system albo coś ze spawarką :idea: |
to jak bedzie to wina spawarki-to na serwis? i jak w ogole im to uzasadnic,skoro to sa wszystko nieoficjalne biosy, a na oficjalnych nie ma bitsettingu a tym bardziej obslugi DL.
|
Ilość załączników: 1
Ja pale na tym biosie i na NERO 5.5.10.56 i jest Bitsetting - patrz załącznik:)
Fajny jest też bios 2.F8 i jest bitsetting na NERO 6.3.1.25 :) |
Cytat:
Wygląda mi to jednak na stery płyty i Windozę Tak to wygląda na screenie co go zapodałeś Także najpierw formacik - potem ewentualne dywagacje :taktak: :mruga: |
dzisiaj robie formata, powiem potem co z tego wyszlo.
i czy moge na maila prosic najlepsze wg was biosy do tego neca? |
Cytat:
107v2b5 od Herriego :spoko: Lub 2F8b2 od Quikeego :mruga: Pierwszy daje o wiele większe możliwości co do prędkości nagrywania :taktak: W tych nowszych (m.in. także i tym od Quikeego) Espery DVD+R x4 [001] mają tylko prędkość zapisu x2.4 :\ |
działa!!!! :)
wgralem system od nowa,zainstalwoalem wszytsko jak tzreba,uruchomilem dvdinfo i sie okazalo ze jest bitsetting :) nagralem plytke i pokazuje book-type jako dvd-rom :) dziekuje bardzo za wszelkie podpowiedzi. jedyna uwaga to brak zakladki book-type w nero,ale tego chyba nie potrzeba jak sie ustawi book type w dvdinfo. mam jeszce tylko jedno pytanie. jesli nie bede nagrywal na tym biosie plytek DL,to czy zywotnosc nagrywarki bedzie taka sama jak na oficjalnych biosach? |
Cytat:
Cytat:
Nie wydaje mi się, żeby release biosu miał wpływ na stopień zużycia lasera Chyba, że coś przy mieszaniu w palnikach z ACT OPC? :idea: |
Mam ten sam problem z NEC 3500AG. InCD nie formatuje płyty. Czy już jest skuteczne rozwiązanie? 8 )
|
Drag to Disk firmy Roxio jest rozwiązaniem problemu. 8 )
|
Witam
Czymoge wgrac bios z 2510 do 2500, jesli tak to jakim programem i ktory biosik ? Pozdrawiam. Oczywiscie mam na mysli ktory biosik oryginalny. |
Cytat:
I nic ci więcej nie potrzeba :nie: Tylko dobre płytki :D Uwierz mi :mruga: A biosy i resztę masz TU :czytaj: |
Wlasnie mam ten bios ale chcialem sprobowac cos innego stad moje pytanie.
Pozdrawiam. |
Cytat:
|
Na razie Quikee nie daje fanom Neca 2500A pretekstu do intonacji:
"Jak zapomnieć?" :> Nowy release 2F8b3 od Quikee'a Info TU :czytaj: Kod:
DVD-R |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:29. |