Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne DVD (https://forum.cdrinfo.pl/f15/)
-   -   NEC 3500, ASUS DRW-1604P czy Pioneer 108D? (https://forum.cdrinfo.pl/f15/nec-3500-asus-drw-1604p-czy-pioneer-108d-39701/)

axel52 18.09.2004 18:20

Pioneer 108. Niestety testu zrobić nie mogę, nero wywala komunikat "Błąd podczas iniciowania testu" jeśli ktoś ma jakieś pomysły to proszę o sugestie co z tym zrobić

Pozdrawiam

B@rtek 18.09.2004 18:10

Po pierwsze to jaką nagrywarą nagrywałeś.
Po drugie to zrób test w Nero CDSpeed jak mozna i zamieść wykresy.

axel52 18.09.2004 17:45

próba na DL wykonana, nagrana poprawnnie x4, czas nagrania 7,74 GB to około 28 minut, nagrana Clonem jako DVD-ROM, niestety przy odtwarzaniu w miejscu zmiany warstwy pauza, doszło do tego że musiałem lekko popchnąć klawiszem ">>" ale poszło dalej.
Pozdrawiam

P.S. nagram jeszcze coś x2.4 i zobaczę czy też będzie pauza przy zmianie warstwy

axel52 18.09.2004 14:41

Witam.
Qpiłem dziś Verbatima DL za chwilkę pierwsze próby, jak zobaczo co i jak wyjdzie to dam znać.
Pozdrawiam i miłego weekendu.

bacapl 18.09.2004 14:15

A co dostaje sie w wersji box oprucz pudelka czy wersja oem to gorszy produkt?

Bako 18.09.2004 10:41

Cytat:

Napisany przez axel52
Tak jak na zdjęciach ? hm a jakie zdjęcia widziałeś ? a ARCOMPIE na fotce jest wersja box a wersja OEM się różni diametralnie.

Na ARCOMP juz zmienili to zdjecie na wlasciwie, a szkoda, myslalem, ze nowy model bedzie tak ladnie wygladal :D

narazie czekam do poczatku pazdziernika [przyplyw pieniedzy :)] i pewnie kupie cos BOX'owe, tylko narazie nie widzialem zadnego BOX'a z wymienionych przeze mnie modeli

VIZZARD 18.09.2004 01:07

Cytat:

Napisany przez kalah
LUDZIE !!!! Mam NECA 3500 i powiem tyle, że Pionieer 108 ma ten sam chipset co NEC. Dokladnie ten sam .... to chyba już wiele wyjaśnia ....

A więc jednak CobraVerde się nie pomylił :nie:

Przynajmniej co do chipsetu :D

kalah 18.09.2004 00:03

LUDZIE !!!! Mam NECA 3500 i powiem tyle, że Pionieer 108 ma ten sam chipset co NEC. Dokladnie ten sam .... to chyba już wiele wyjaśnia ....

legion 17.09.2004 23:47

Cytat:

Napisany przez Bartek15
Dostałem za to, że zapytałem się czy ma ktoś cracka do AVK 12 PL a zapomniałem, ze nie mozna sie pytac o takie rzeczy i za to :banan: na 2 dni :D

witaj w klubie:)

B@rtek 17.09.2004 23:13

Dostałem za to, że zapytałem się czy ma ktoś cracka do AVK 12 PL a zapomniałem, ze nie mozna sie pytac o takie rzeczy i za to :banan: na 2 dni :D

legion 17.09.2004 22:59

Cytat:

Napisany przez Bartek15
Paweł dajcie spokój z Legionem. Uznajmy temat za zamknięty. Legion uważaj bo będzie znowu :banan: ja już dostałem w środę dzisiaj mnie dopiero Yankee odblokował..

a za co dostales

legion 17.09.2004 22:39

Cytat:

Napisany przez pawelblu
Po pierwsze ja sie nie stresuje, bo to co reprezentujesz jest zenujace a nie stresujace

No dziekuje ze moja reprezentacja ci sie podoba:) ale zestresowany to ty nadal jestes sam piszesz blednie wiec napisalem to po to by cie zdenerwowac i sie udalo wiec widac ze latwo z rownowagi wypadasz :)

Cytat:

Napisany przez pawelblu
Bycie zenujacym jest pewnym stopniem osmieszenia sie, wiec ogladanie tego jak sie osmieszasz jest dla mnie przyjemne - w zadnym stopniu stresujace. Bede to kontynuowal w punkcie czwartym.

No najwieksza zenada sa tacy ludzie jak ty ktorzy mysla ze juz wlasny rozum polkneli a co do stopnia osmieszenia wykraczasz po za wszelka skale dla mnie tez jest to nie lada przyjemnosc patrzec na takiego pajaca nie tlumacz tak sie ze to nie stresujace dla ciebie

Cytat:

Napisany przez pawelblu
Po drugie co do wrzodu na dupie, to mysle ze jest to dobre okreslenie ale skierowane w zla strone.

moze nie wiesz po ktorej stronie go masz ja ci nie powiem sprawdz sam ale masz do wyboru tylko 2 opcie:) wiec szybko go znajdziesz na sobie

Cytat:

Napisany przez pawelblu
Po trzecie to poczucie humoru owszem mam, ale nie lubie jak ktos stara sie byc 'cwaniaczkiem' i w ten sposob zainstniec.

no widocznie niemasz poczucja humoru matka natura raczej cie tak dobrze nie wyposazyla a widze ze cwaniactwo to ty masz we krwi bo regulaminem sie zaslaniasz no to na posilki wezwij jakiegos moderatora

Cytat:

Napisany przez pawelblu
WIEC WYRAZNIE WIDAC ZE NIE CHODZILO CI O ZARTOWANIE TYLKO CHCIALES ZABLYSNAC WIEDZA I WYTYKASZ MI BLEDY. Niedopuszczalne jest krytykowanie kogos na podstawie swoich urojen niepopartych wiedza ktorej Ci wybitnie brakuje. Takze na przyszlosc WIECEJ CZYTANIA A MNIEJ PISANIA

Na przyszlosc bracie pisz jasniej bo jestes tu juz dlugo a piszesz nie precyzyjnie.
Zartowac bede dalej bo mi tego nie zabronisz.
Widocznie sie na takich zartach nie znasz wiec nie wchodz do tematow ktorych nie rozumiesz.
Wiedza ja nie musze blyskac wystarczy ze ty to robisz wiec mysle
ze wytlumaczylem ci to dosyc elokwentnie.
MAMY PAWELBLU ON WSZYSTKO WIE JAK BY NIE WIEDZIAL TO I TAK WIE WIEC CZY ON CZEGOS NIE WIE :)

Cytat:

Napisany przez pawelblu
Po piate zlamales § -5- regulaminu :

Forum dyskusyjne służy tylko i wyłącznie do zadawania pytań, wymiany spostrzeżeń, poglądów oraz informacji posiadanych przez zarejestrowanych użytkowników. Nie toleruje się wprowadzania innych użytkowników w błąd.

To tyle.

To bys musial wszystkich prawie na forum po banowac bo nie tylko ja lamie ten paragraf:)
WIEC NIE WYTYKAJCIE BLEDOW PAWELBLU BO ZNAJDZIE WSZYSTKO NA WAS W REGULAMINIE :blee:

Turboni 17.09.2004 22:08

Cytat:

Napisany przez Bartek15
Działa numer 2256954 ale nic nie dostałem :nie:

no dokladnie pierw jak dostales bannanka to podalem ci 2 linki a dzisiaj jakies 45 mniut temu pisalem czy juz zalatwiles tamta sprawe pozytywnie :>

B@rtek 17.09.2004 22:05

Działa numer 2256954 ale nic nie dostałem :nie:

Jeżeli w ostatnich kilku dniach to możliwe bo robiłem format c: przez to SP2 ale teraz już działa.

Turboni 17.09.2004 22:04

bartek twoje gg dziala bo ostatnio pisalem do ciebie i nic wogole nie dajesz znaku zycia ???

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:34.