![]() |
Cytat:
Płytkę pożyczyłem. Zrobię test za kilka dni. |
Ilość załączników: 2
Okazało się, że małżonka nie pożyczyła, jednak tej płyty więc zrobiłem test x 8 i maks - ale na biosie 1.07.
Wyniki niezbyt. Nie sądzę, ze to trefna partia płyt. Na stronie 25 - ej zamieściłem skan płyty z tej samej partii wypalonej x 16 i wynik jest dużo lepszy. Sam nie wiem :ysz: . Jutro zrobię najbardziej miarodajny test. Spróbuję odtworzyć płytę na bardzo wybrednym stacjonarnym DVD LG DT 585 NY.,, Załącznik 30017 Załącznik 30018 |
Nec 4571
Witam.
Czy ktoś z was już testował tą nagryawrę? Co o niej sądzicie? Myślę o zakupie nagrywarki i pomyślałem o tej i o BenQ'u 1655 i nie wiem który wybrać, gdyż tematu o NEC'u 4571 jeszcze nie znalazłem. Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam |
Proszę, verbatim dvd-r palony 16X
podczas nagrywania uruchomił mi się wygaszacz i szlag trafił bufor który to spadł do zera więc z tąd te masakryczne błędy, ale ogólnie pierwsza część płyty miała PIE 67 PIF 8, czyli idealnie |
Cytat:
|
To jak to w koncu jest z LF pod 6.6.1.4 po stronie danych, czy jesli zdjecie w edytorze LF najezdza na dane, to program inteligentnie w tym miejscu nie bedzie obrazka nagrywal, czy tez nagra i zniszczy dane?
Pamietam, ze ktos pisal o zniszczeniu danych, ale to bylo jeszcze nie pod 6.6.1.4, wiec to moglo byc przyczyna. Czy testowal to ktos pod 6.6.1.4? Jednym slowem czy obrazkiem recznie trzeba manipulowac, zeby nie nachodzil na dane, czy tez program sam bedzie to wiedzial i tam gdzie sa dane nic nie nagra nawet jesli w edytorze obrazek na dane zachodzi? |
ja pisalem o zniszczeniu danych, lecz perfidnie kazalem mu w tym miejscu co byly dane nagrac :taktak:
to byly poczatki i nie wiedzialem co i jak, ale traz dalej tego nie wiem - moim zdaniem powininien inteligentnie to "wyciac" |
Cytat:
Edit: @icemac był szybszy o sekunde :respect: Edit2: skoro mamy na ten temat inne zdanie to trzeba bedzie sie przekonac samemu jak jest na prawde || |
Cytat:
|
jak przekopiuje plytki to na starej zrobie test :)
|
NEC 3570A /3571A /4570A /4571A
Dzisiaj kupiłem w AREST NEC'a 4571A Labelflash
Oto pierwsze testy: Benq DVD-R 8X http://www.cosmopolitan.com.pl/image...2006_16_49.png http://www.cosmopolitan.com.pl/image...2006_17_14.png Jak widać nędza :ysz: |
brygida :P a z jaka predkoscia byla palona? nowsze nie znaczy lepsze, niestety.
|
Cytat:
:) |
Ilość załączników: 2
Test tej samej płytki, co stronę wcześniej tyle, że x 5 i test transferu.
"I bądź tu mądry i pisz wiersze" :\ Załącznik 30050 Załącznik 30051 |
Cytat:
tylko zeby slawekj nie wpadal bo napisze ze "postawka" ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:48. |