![]() |
Cytat:
|
A czy ktoś wie może, jak bardzo jest eksploatowany laser przy wypalaniu labelflasha? Zmniejsza to jego żywotność i wpływa na późniejsze nagrywanie płyt i ich jakość ?
|
Cytat:
troche juz wypalilem i jakos roznicy nie widac :nie: |
Miałem ten sam problem z dvd ram na nec4550a.przeczytałem wszystko co możliwe i przerobiłem wszelkie możliwe kombinacje bez rezultatu. ROZWIĄZANIEM PROBLEMU JEST aktualizacja firmwaru. Z 1.06 uaktualniłem do firmowego 1.07 i wszystko pięknie gra oczywiście z w.w. sterownikiem. Bez problemu nagrywa płyty dvd ram panasonic i verbatim.
|
Ilość załączników: 1
Czyzbym doszedł do perfekcji w nagrywaniu płyt DVD ? :D:D:D ;)
Dzisiaj nagrana płytka :wow: |
zarzucilem 1-22 jak cos wypale to dam znac
|
Cytat:
Ok czekamy na testy ;) moze bedzie jeszcze lepiej ;) Pozdro ;) |
Cytat:
|
Screen był zrobony celowo w .jpg, bo z pod Nero nie było widać opcji wyboru prędkości skanowania a o to w tym chodziło.
A propos, nie ma na to lekarstwa? Dlaczego nie mam opcji x8, x12 itp? |
Cytat:
|
Poprostu program którym robiłem zrzut robi tylko jpegi.
|
Flobber wydaje mi sie ze przesadzasz :\
a w ogóle dlaczego piszesz nie na temat ? :\ moze sobie odpusc takie komentarze :) bo temat zejdzie na jakąś kłótnie... A to niby temat o NEC'u 4551A co nie ? ;> POZDRO :) |
Ale uwaga flobbera była jak najbardziej na miejscu :)
|
O.K. przepraszam wszystkich których naraziłem na koszty/przekroczenie limitu/inne niedogodności.
Zainstalowałem programik który radzi sobie z tym, jednak mój problem pozostaje nierozwiązany. Przy ustawieniu x7 max to x5. http://micek.no-ip.com/~jastrzab/scr...smark03002.png Co z tym zrobić? |
Cytat:
Po prostu chcialem poradzic jak zapisywac obrazki, aby byly jednoczenie czytelniejsze i mniejsze (jesli chodzi o ilosc bajtow). Moglbym tu zrobic eksperyment i pokazac jak sie rozni ten sam zrzut ekranu zapisany z rozna jakoscia pod roznymi formatami, ale znowu by sie odezwaly glosy, ze to nie na temat, wiec prosze sobie samemu zrobic taki eksperyment i samemu zobaczyc, ze do takich zrzutow ekranu jakie tu sa umieszczane, z popularnych formatow najlepszy jest png, pozniej gif, a daleko, daleko za nimi jpg. Zatem skoro jest wybor dlaczego tak wiele osob wybiera opcje najgorsza? Zalozylem, ze nie z niedbalstwa i lenistwa, ale z niewiedzy i moj post mial te wiedze przekazac. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:42. |