![]() |
Cytat:
|
Mogę zrobić CDSpeedem
|
Cytat:
|
Na dvd romie zawsze będą gorsze wyniki w kprobe/cdspeed, płytki trzeba testować na nagrywarce8 )
|
Dzień dobry,
Kilka faktów z pracy nagrywarki NEC 3500 AG. Użyty Bios 2.17 (Booktype) Kompatybilność płyt DVD+R - doskonała: stacjonarny Panasonic oraz Pioneer sprzed 3-4 lat odczyt bezproblemowy oraz DVD-ROM Toshiba 1712 (brak odczytu DVD+R) odczyt bezproblemowy. Jakość zapisu bardzo wysoka. Nośniki różnych firm : Dysan, Esperanza, Prostore, Platinum odtwarzane były przez wyżej wymienione urządzenia bez problemów. Ciekawostka: płyta Platinum DVD+R (Ricoh manufacturer) x8 zapisuje się x12 w czasie 7 min 40 s. Koszt samej płyty 2,70 Zł Polecam napęd NEC 3500 A pozdrawiam |
To ja testuje w CDSeedzie na 832S a on na NEC'u 3500A
|
Ilość załączników: 1
Płytka była porysowana ale i tak wyszło dobrze.
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Tylko ciekawe jaki jest bios w tym NEC'u. Ja mam oryginalny litka więc w NEC'u tez taki powinien być.
Teraz test transferu. |
Bios od Herriego jest lepszy od fabrycznego więc jak też mogę wgrać bios od codeguys i wtedy możemy powalczyć :D
|
co ty nie powiesz ale jednak tak pieknie nie jest z nagrywaniem przez tego nec'a :ysz:
|
no bedzie to ciekawe jak narazie z tego co widze nec 3500 nie jest taki rewelacjny dziwie
sie ludzia jak mowia "nec jest najlepszy wszystko przy nim wysiada jest wrecz wspanial i jak pali" :D |
Przez to daje dowody, że nie jest najlepszy :piwo:
|
Cytat:
|
Legion.
Twój niekonstruktywny komentarz mało mnie interesuje. To co napisałem jest prawdą czy ci się to podoba czy nie. Co mi przedstawisz - wykresy ?!? To może muzyki też słychasz miernikami a nie uszami :]. Najważniejsza jest praktyka a ta wypadła dla Nec'a idealnie. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:49. |