![]() |
Panowie.. męska decyzja.. (chociaż raz w życiu) ;)
AOPEN 8800(2500A) vs 3500A - który i dlaczego ? Czy nikt nie ma AOPENA8800 ?? A jeśli tak, to czy nikt nie próbował flash'ować go do "poziomu" NEC 2500 ?? Czy NEC2500 jest naprawdę tak dobry w "wypalaniu" płyt DVD, że warto "odpuścić" sobie wszelkie "inowacje", które wprowadził NEC 3500 ? A może jednak NEC 3500 ? Piorytetem dla mnie przy wyborze nagrywarki, jest jakość nagranej płyty (żadnych Plextorów, tylko NEC ;) ) p.s. Odpowiedź bez uzasdnienia, to nie odpowiedź |
jak uparles sie na chip nec to wes 3500 moja rada :)
|
a jak jest z gwarancją ?
Pada mi nastepny Litek :smutny: (811) i mając juz tego dosyć rozglądam się za nowym NECiem 3500A.
Na stronach pisze, że ma gwarancję door-to-door. Jak jest naprawdę ? Serwisował ktoś kiedys NECa ? Pozdrawiam Testus |
Cytat:
|
Cytat:
Dobre, tanie, sprawdzone, ciche, wydajne, szybkowymienne, ect., ect. ... :mruga: |
Przy LiteOn'ie jest super serwis. Zanosisz 832S dostajesz 1633S :D
|
Cytat:
BTW Czy na forum jest choć jeden post: Padł mi Nec ??? :mruga: |
Cytat:
|
Cytat:
juz wiem to jest w napisane ofercie http://www.arcomp.com.pl/index.php?p...5&details=9970 upgrade: na stronie http://www.pcprojekt.pl jest juz po 380pln ! ^_^ |
Cytat:
|
Cytat:
Obydwa mają niby renome i są autoryzowane. Takich to powinno się :bicz: za serwis, dziadów jednych Mam tego dosyc i szukam dobrego napedu z "prawdziwą" gwarancją |
O!.. "nabijacze postów" pojawili się.. ;)
A tak poważnie.. zastanawiam się, gdzie są wszyscy zwolennicy NECa, których w ostatnim czasie nie brakowało na tym forum ?? Godzina za godziną, a ja nadal nie wiem co kupić.. Mam co prawda zarezerwowaną ostatnią sztukę wspomnianego Appena (do jutra), ale.. No właśnie pojawiło się "ale". Do tej pory myślałem, że wgram sobie bios Herriego i będę cieszył się urokami bardzo dobrze "wypalającej" nagrywarki.. Teraz mam wątpliwości, czy ten "numer" przejdzie. Może rozwiązanie typu: Poszukać oryginalnego NECa 2500A (ktoś ma jeszcze namiary ?) i cieszyć się bardzo dobrą jakością zapisu. DL zaczeka.. Czy kupić ponoć "gorzej" zapisującego NECa 3500 ? Ech.. zachciało mi się nagrywarki DVD ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Ja miałem 4 i wszystkie padły najdalej po 1/2 roku. :'( Wybredne co do płytek i niepewny zapis. Szkoda moich nerwow. (sprzedana z duzym przebiegiem Teac x16 chodzi do dzisiaj u kuzyna a mi padly 4 liteony :wsciekly: ) Przepraszam wszystkich LiteOn maniaków ale to są moje doswiadczenia. Teraz bede probowal NECa. Szukam tylko punktu sprzedaży z dobra gwarancją Moze Proline ? |
a teac to co moze ???
to jest oem litka |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:34. |