![]() |
Cytat:
Mam nadzeję, że to co mówisz o swoim pisaniu na tym forum jest prawdą :taktak: I jest to twój ostatni post :D A wiesz dlaczego? Bo nie wszyscy na rzeczy się znają i niektórzy bajki opowiadają Ale to nie powód ażeby stawiać się o poziom wyżej tylko dlatego, że masz Neca I przeczytałeś do niego instrukcję :czytaj: Wiedza niestety - nie bierze się tylko z przeczytanych informacji od producenta :nie: Bo gdyby tak było - nikt nigdy nawet by nie pomyślał, ażeby np. z Neca 2500A zrobić 2510A A co do twojej kategorycznej opinii argumenty to jakie są? Że ktoś się pomylił? Że ktoś nie ma racji? Że ktoś wie mniej od ciebie, bo nie ma instrukcji? Że Nec jest najlepszy, bo co? Bo nie ma x4 CAV? Bo żadnej płytki nie zepsuł? Bo filmy się w stacjonarce czytają? Bo ty go masz? :O Something else? Ha? Cytat:
Czy razem z twoimi? :> Jeżeli martwi się niski poziom forum Które jest niezbyt dla ciebie kompetentne w zdobywaniu wiedzy To na **** tu wlazłeś jak i tak nikt ci nie pomoże Bo wszyscy ssą wiedzę z palca? I nikt ci do pięt nie dorasta :\ Jeżeli nie rajcuje cię właśnie ssanie wiedzy z palca I lubisz ssać co innego :* To nikt cię tu na siłę nie trzyma :nie: I jakoś damy radę bez ciebie :tak!: Choć nie ukrywam, że ciężko będzie ^_^ Tak więc Adios Amigo! I żeby ci nie było smutno to :roza: dla ciebie Ja już łzy otarłem i pogodziłem się z tym :ja_chce: Myślę, że niejeden się pod tym podpisze :czytaj: Żeby nie było, że cię nie lubię :papa: |
:papa: Panowie, wydawało mi się, że topic :czytaj: jest inny ???
Też ubolewam nad wieloma trudnościami na tym forum, ale wróćmy do tematu - że tak nieśmiało zaproponuję.:cisza:, bo mnie też interesuje i ciekaw jestem konkretnych argumentów za lub przeciw. Wyżyjcie się ile się da ze swojej wiedzy: http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?p=328133 |
NEC 3500A na jakich płytach nagrywacie ?
Witam
Mam pytanko jakie płyty DVD najlepiej sie sprawdzaja w Tym napedzie do nagrywania a ktorych nie polecacie ? pzdr :piwo: |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Ilość załączników: 2
[QUOTE=legion][ciach]to chyba tobie raczej placa za ciagle wychwalnie nec'a ja sie od was nauczylem uzytkownicy nec'a:)
heh EOT :peace: dodam tylko wykresy z nero cd-speed benq dvd-r x2 (ze szpindla) nagrywany na NEC verbatim dvd+r x4 (box) nagrywany na Litku 811S Podsumowując poprostu miałem pecha do Liteona |
litek 812 :) verb
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...342#post327342 @Testus moge ci takich max podeslac testow 812@832 na cdspeed:D |
Cytat:
Ojojoj! :nieee: Coś chyba nieudane te 811stki były :D |
Cytat:
robiony w dniu po Swięcie Ognistego Smoka ;) |
Cytat:
Szpindelek 10szt - 12 pln w MediaMarkt Chodza bardzo fajnie w stacjonarce |
no dobra chyba jednak nec w takim razie. a jeszcze jedno nec bedzie lepszy od pioneerka 107?
|
Cytat:
TU króciutki teścik Nec vs. Pioneer :czytaj: |
nie no jasne chodzilo mi o 108. czyli z testu wynikaloby ze pioneer
|
Cytat:
Bo mój wybór padł na co innego :mruga: Ale trzeba zwrócić uwagę na różnorodność dostępnych nośników :taktak: Tam przetestowano tylko kilka specyficznych :D |
Cytat:
To byle jakie :D |
Nec 3500-błędy
Witam!
Podczas odczytu np.w czasie grania w podglądzie zdarzeń występują następujące błędy: Typ zdarzenia: Błąd Źródło zdarzenia: Cdrom Kategoria zdarzenia: Brak Identyfikator zdarzenia: 7 W urządzeniu \Device\CdRom0 wystąpił zły blok. Aby znaleźć więcej informacji, zobacz http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp w Centrum pomocy i obsługi technicznej. Jakajest przyczyna występowania tych błędów? Pozdrawiam Paweł B. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:32. |