![]() |
mam zamknąć? :>
|
@tytusdezoo:
poważnie się zaczynam zastanawiać czy nie popełniłem błędu zdejmując bana.... Obu Panów proszę o zaprzestanie osobistych wycieczek. Od tego jest priv (jeśli w ogóle) Dyskusja na tym poziomie jest lekko żenująca. Może sami ocenzurujecie własne wypowiedzi? Z góry dziękuję. |
Panowie jutro kupuje . Podsumowujac - na strone pioniera za booktype i za malo biosow tak ? czy ktos mysli ze z biosami sie polepszy i pojawi sie booktype ? CZy bez tego i tak pionier ma dobra kompatybilnosc z dvd stacjonarnymi i psx2 ? NEC - rozwijany jak widac i jakos z parametrami duzo odbiega od pioniera ? jesli tak to ktorymi ? Jakies konkretne wady czy raczej nie ma sie czego doczepic ? Predkosc dla mnie nie jest wazna MAX... Czy na nim tez bez problemu bedzie mozna nagrac na dvd stacjonarne (no tak ma booktype ) i psx2.... PAnowie tylko konkrety a nie jakies glupie klotnie (pokazujecie tylko swoj poziom). Dzieki wszystkim tym ktorzy dotychczas dali konkretne odpowiedzi na podany TEMAT !
|
NEC 3500AG i bufor
Pierwsze schody. Skaczący bufor nagrywarki z 94% do 0% ok. 7 razy na jedną sesję. DMA i inne takie tam sprawy sprawdzone. Sytuacja dzieje się na + i - R, natomiast na RW nie występuje. Paliłem na Dysanach+Rx8 i Esperanzach+R i -Rx4.
maniek |
Cytat:
Tak ma byc , to system AOPC , czyli kalibracja mocy lasera co jakiś czas dla zapewnienia najwyższej jakości zapisu. |
Cytat:
maniek |
Nagraj 4x.
|
Cytat:
maniek |
Cytat:
Niż jakość wypalonej płytki z prędkością x4 :taktak: |
Cytat:
maniek |
O a juz sie klonilem ku necowi. Pionierow 108 oem nie maja sklepy na stanie u mnie i chcialem juz miec tego neca no ale kurde przereklamowany. Ktos nagrywal gry na psx2 na NECU i czy booktype rozwiazuje totalnie problem z dvd stacjonarnymi ? KAzdy juz odczyta zmieniona tak plytke bootypem ?
|
@maniek997 czyzby rozczarowanie :>
|
Cytat:
Przez takie teksty nie wiem co kupic. Zastanawialem sie i dalej nie wiem. PARANOJA !! Wszedzie Ci sami ludzie sie wypowiadaja i masakruja. Nie ma argumentow tylko takie cos. Kolega ma problem, a to chyba nie rozwiazuje owego problemu. U mnie na NECu nigdy sie tak nie zdazylo. 7 razy skoczylo przy kalibracji do 0% i potem juz lecialo wporzasiu i chyba tak ma byc. NAPRAWDE GRATULUJE, tak skutecznie udalo Wam sie z tytusem mnie zniechecic ze nie wiem co wybrac. |
Cytat:
maniek |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:03. |