![]() |
Cytat:
To co opisuje to niezłe jaja. |
System Windows XP Sp1
Dzis przeinstalowany na nowo na XP SP2. Sterowniki zainstalowane standardowe, DMA wlaczone. Slowem jest jak bylo, a jednak nie. Co ciekawe problem jest juz w DOSie, dlatego latwo sprawdzilem ze u kolegi to samo. Tylko dlaczego 2 nagrywarki i ten sam problem ? I dlaczego tylko u mnie ? Nie wiem poprostu czy zamienic na cos innego, dlatego pytam. Bo to co jest nie jest normalne. To nie są jaja, a juz druga taka nagrywarka. To moze byc jakas wada ukryta, albo cos takiego. Powiem Tylko jeszcze tyle, ze narazie nikt nic nie wie jak ten problem rozwiazac. |
No to jeżeli na inny kompie dzieje sie to samo, czeka cie wycieczka do serwisu. I myślę że powinieneś zażądać sprawdzenia przed odbiorem nowej. Wygląda na to że jakiś niezły kit ci wciskają.
|
Cytat:
Hmmm, tylko jak to sprawdzic zeby wiedziec na 100% ze jest dobra to jest pytanie. Przedtem wszystko bylo wporządku, a teraz jest nie tak. Ja już sie w tym wszystkim gubię, ale oczywiście do servisu pojadę. Bo cóż mam zrobić. Dexa |
Cytat:
Cytat:
|
Buahahhha ale jaja NEC nowy sie zepsuł. Za to LITEON przedwcześnie się zużywa.
|
Cytat:
twoj tak nie cyka :> mscicielu :D Cytat:
|
Widocznie na Allegro jakaś firma wysprzedaje trefną partię.
maniek |
ooo i nec sie popsul a mialbyc taki dobry nie to co litek :>
i po co nie ktorzy gadaja ze litek to syf skoro dobre napedy tez sie sypia i coraz wiecej slychac o tym na forum :) |
sorry ale ty tez juz od ktoregos postu zadnych rad nie dawales w tym topicu wiec po co sie bulwersujesz:>
nie mozesz uwiezyc ze cos jest z palnikiem nie tak i twoje ego nie pozwala sie przyznac na porazke neca. kazdy palnik jest dobry i nie ma znaczenia czy to pionek, nec czy litek to samo kiedys bylo z prockami amd i intel ktory jest lepszy i co on nie potrafi taka dyskusja jak teraz ta nie ma sensu kazdy wie swoje i niech zatrzyma to dla siebie a z tego co wiem to forum jest do pomagania a nie *******enia co jest lepsze jak jest porownywalne jakosciowo. |
Może źle doczytałeś ale kolega napisał ze ma juz drugi(wymieniony) i to samo , dwa tak samo uszkodzone to trochę dziwne dlatego moje podejrzenia sa inne. A konwersacja z Legionem w każdej dyskusji kończy sie jednym, wiec niech juz przestanie piepszyć i napisze coś mądrego. :cisza: :peace:
|
wiec moze od podstaw format c: nowa winda i wszystkie stery i dopiero zobaczymy co i jak :>
edit: nie doczytalem jest nowa winda :) edit: moze zamienic miejsce w kontrolerze palnika lub zmienic z mastera na slave lub odwrotnie |
Hmm, Litek nie zjada mi jeszcze plyt, a wypalilem wiecej niz chyba producent sobie wyobrazal ;)
|
Dobranoc, wszelkie uwagi prosze przeduskutujcie na priv, tlen, gadu-padu etc.
|
NEC 3500a or Pioneer DVR-108
W zwiazku z tym: http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=41849
Chcialbym sie zdecydować na coś co sie zwie NEC or Pioneer. Dla mnie ważne są następujące czynniki: ** Bezawaryjność napędu :ysz: ** Szybkość i bezproblemowość zapisu ** Szybkość odczytu płyt DVD. ODPADA LITEON, SAMSUNG, TEAC, ASUS, BENQ, ITD..... Proszę niech się wypowiadają TYLKO !! osoby które miały do czynienia jednocześnie z tymi dwoma napędami: NEC 3500a i Pioneer DVR-108. Zauważyłem że wypowiadaja sie wszyscy nawet jak nic nie wiedzą, a ja szukam na forum i szukam. Przycisku SZUKAJ uzylem chyba z 100 razy i nie znalazlem wypowiedzi takiej jak mnie interesuje, a zatem dokladnej analizy tych dwóch napędów. Znalazlem jakies linki do CDRinfo.com z opisem NECa 3500a i tam bylo nawet niezle porownanie tych dwoch napedow. Ale mnie interesuje opinia ludzi ktorzy maja oba te napedy. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:11. |