![]() |
A ja właśnie dzisiaj zdecydowałem się na Neca. Kazdy mówi pionek, pionek ale nikt nie umie wytłumaczyć czy warty jest dołożenia tych 40 czy 50 zł i zakupienie go w porównianiu do Neca.Ja skłoniłem się ku 3500. Dzisiaj zamontowałem jednakże z braku czasu dziś jakieś testy na tdk itp zrobie jutro :] Mam nadzieje ze pujdzie ładnie. Pozatym wyszedł nowy biosik do neca więc myślę że bedzie jeszcze lepiej :)
Pozdrawiam |
Platinum DL x2.4 palona x2.4 na NEC 3500AG bios 2.18 oryginał
http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...id=12656&stc=1 http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...id=12657&stc=1 http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...id=12658&stc=1 Pierwsza i druga warstwa została nagrana podobnie z tym samym poziomem błędów. Wykres odczytu w Nero CD-DVD Speed można zaliczyć jako wzorcowy a jakość nagrania została w teście Disc Quality Test oceniona bardzo wysoko jak na płytę DVD-DL 93/100 punktów. Płyta została przetestowana w całości na DVD Player AIWA XD-DV370. Całość została odczytania płynnie bez żadnych przeskoków. Po włożeniu do DVD Player'a bez oczekiwania płyta została od razu rozpoznana jako DVD. Płyta nagrana jako DVD +R bez zmiany booktype. :) |
Cytat:
|
No i gitarra. Nagraj tak na Litku. :haha:
|
Cytat:
:) |
Tego właśnie mi brakowało w tym zasra........ teście na cdrinfo. Nie wiem dlaczego te tesy są takie niereformowalne. Według tego rozumowania na nagrywarkach DVD powinni nagrywać na płytach cdr, a jak bedzię BLUE-RAY to pewnie bedą testowac zapis płyt DVD i napszą że jest do du... :haha:
Ps. NEC jest jedną z najlepszych nagrywarek DVD, co wykazało wiele zachodnich renomowanych serwisów, ma najbardziej udany z wszystkich nagrywarek DVD zapis na nośnikach DL. :piwo: PS. Nawet boją się podać info na stronce o nowym biosie (wysłałem im info). Pewnie ekipa LITEONA by się obraziła. |
Cytat:
Ale ja, jako przykładny przedstawiciel klanu Liteona Już się obrażam :wsciekly: I z tobą nie gadam :nie: ^_^ |
Cytat:
:uscisk: |
@tytusdezoo
nudny sie robisz :D z tymi tekstami jako klanowicz liteonu to zapomniales ze liteon ma dobra korekcje bledow wiec nagrana plytka na nec'u tak ladnie wychodzi :haha: ale testy sa ladne jak na dl :D |
Cytat:
|
Może i nudny, tylko dlaczego wchodząc na stronę widać ciągle nowe firmware do Liteon..........., a do innych dupa. Tylko nie pisz, że tak słabo wychodzą, bo nawet jak wyjdą dalej cisza. Nie jest to dziwne????????????????????
:piwo: |
nie rozumiem cie a do nec nie wychodza ??? jakos nie dawno byl 2.17 a juz jest 2.18:D
:piwo: |
Cytat:
Cytat:
Czy ty wiesz ile czasu takie info idzie? Jaką drogą i przez jakie serwery musi się przepchać Żeby trafić w końcu do celu :D A potem trzeba te info wyłowić spośród kilku tysięcy innych tam nadesłanych I następnie przedstawić je w zwięzłej i zrozumiałej dla wszystkich formie i treści Jak sobie o tym wszystkim pomyślę :idea: To wcale mnie to nie dziwi :nieee: :> |
Wysłałem lotniczym. :haha: ale chyba poczekamy sobie bo talibowie samolot porwali................
|
Ale przynajmniej test Neca zrobili :mruga:
Sam napęd dotarł na szczęście wcześniejszym samolotem :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:04. |