![]() |
Frog odnosnie bitsettingu w pionku to nie jest tak zle jakby sie moglo wydawac :D Proponuje przeczytac to :czytaj: i jeszcze to :taktak: a szukac trzeba TU :peace: :tak!: :banan2:
Ale wczesniej przeczytac to To by bylo na tyle :uklon: Pozdrawiam, Macol |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
mimo wszytsko gratulacje pawelblu ! Dzięki wielkie. |
Cytat:
|
Testy sławkaj są rzeczywiście ciekawe. :taktak:
PS: @terpilowski @tytusdezoo @khamill: myśleliście o założeniu jakiegoś klanu czaszkowego? :pirat: ^_^ |
Zobaczcie test LITEONA 1633S , dla mnie masakra.
http://www.cdrinfo.com/Sections/Revi...rticleId=10978 |
mada faka 12 tdk zrąbany:D
p.s to żart oczywiście na temat litka:D |
Cytat:
|
Cytat:
|
powem krótko zalety neca i wady:
zalety: jakość audio na beznadziejnych nośnikach lepsza niż u litka, cisza, pięknie wyglądający czarny panel, wysuwanie się tacki ciche, dl razy4 , cena , jakość wypalania wszystkich nośnikow tanich i markowych:), mniejsza ilość błędów przy wyższych prędkościach na nośnikach dvd niż mialem na litku za***ista korekcja dla dvd wady... długość, długie zrzucanie audio klasyki, palić tylko można cdr do 32 razy dla mnie wystarczy dla innych będzie to wadą brakl nowych biosów z seri tzw wypas i legal trzeba szukać modowanych biosów tak jak u abita:D tyle mojej wypowiedzi w skali od 1 do 10 oceniam ją na 12:D |
Cytat:
:czytaj: http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...9&postcount=31 :) |
Cytat:
|
Cytat:
To niech powie z której strony patrzeć :O Bo ja ni chu chu nie mogę tego dostrzec :nie: Dla tych co chcą - wykresy są tylko potwierdzeniem przypuszczeń A dla niektórych tylko na przypuszczeniach się kończy :> Że się powtórzę po raz n-ty To, że płyta w stacjonarce chodzi, czy nawet w PSX I to, że się nagra, a nie skopie Jest średnio wystarczającym dowodem na poprawność nagrywania :taktak: Bo tak to można prawie wszystkie nagrywarki opisać Jednak zależy oczywiście, co komu wystarczy :D Ja poprosiłem o testy - nigdzie tam mowy o wykresach nie było :O Chyba, że coś przeoczyłem :idea: Bo jeżeli chodzi o mnie To wierz mi - będzie mi się tak samo świetnie spało :spie: Niezależnie od tego czy będziesz nagrywał na Pioneerze czy na Samsungu :> A mam nadzieję, że podzielisz się z nami jakimiś testami Potwierdzając klasę tego napędu lub jego przeciętność Nie ulegając - jak większość - snobistycznemu zapatrzeniu się w napis Pioneer :mruga: :czar: |
oj memo
dowcipnisiu :> |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:22. |