![]() |
Mallow hehe tak mówisz bo ja też miałem pełno filmów z wypożyczalni i narazie z tym był tylko preoblem wiec to chyba ty niewiesz o co biega;)
|
kloncd1 nie obraz sie za to co teraz napisze...
Czy jestes na prawde az tak ograniczony zeby nie zrozumiec o co mi chodzilo? czy tylko udajesz? Bo jak nie udajesz to powinienes nad tym popracowac... Staralem sie pisac jak najdelikatniejszym jezykiem... pozdro ;) |
Ilość załączników: 1
hehe spox MALLOW ja poprostu pisze że z tym NEC-iem chyba cos jest nie tak.Przed chwila miałem problem z matrixem niemoglem zrzucic 2ostatnich vobów a poszedłem do kumpla i bez problemu zrzucilo mi się u niego na zwykłym odtwarzaczu DVD LITEONA. U mnie wyskakuje błąd Mallow a może to być wina Biosu.Aha spox NIEOBRAZIŁEM SIĘ :)
|
tak mialem to :D
myslalem ze trafil mi sie uszkodzony egzemplarz pioneer 109 poradzil sobie bez zajakniecia :spoko: |
kloncd1
Albo masz plytke zabezpiczona albo porysowana zrob obraz lepiej alcoholem zaznacz opcje ignoruj bledy odczytu,i szybkie pomijanie blednych sektorow i powinno pomoc |
jestem w szoku po ostatniej wypowiedzi!!!!! :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: i nic więcej nie potrzeba do popełnienia tego przestępstwa? :glaszcze:
|
ed hunter
eee tam narzekasz :niepow: |
Cytat:
Mam ten sam problem, dzisiaj przez przypadek zaznaczyłem opcje "sprawdź poprawność zapisanych" w nero 6.6.0.8 i też gdzieś pod koniec wywaliło że jakiś sektor się nie zgadza. Mam NEC ND-3520A z biosem I-O Data 3.22, a nagrywałem z prędkością 8x na verbatimie. Czy ktoś ma ten sam problem? Mam nadzieje że to tylko nero takie głupoty wygaduje :) Wojtek daj znać jeśli możesz czy na biosie 1.U8 udaje się Tobie przeprowadzić weryfikacje w nero do końca bez błędów. Pozdrawiam |
|
Tak sobie Was czytam i rację przyznaję tym którzy bronią nowego Nec'a choć go nie mam.Mam prawie rocznego Nec'a 3500. Uznana to firma jeśli chodzi o nagrywarki DVD . Lecz z drugiej strony odnoszę wrażenie ,ze coś jest nie tak . Nie wiem czy skusiłbym się na 3520...raczej za wszelką cenę szukałbym z 2 napędów 3500 i oba kupił...tak jestem z niego zadowolony. Myślę z drugiej strony ,że tak z 3,4 mies, troszkę nowego firmware i 3520 dorówna "kultowością" 2500 no i 3500 również. To dobry napęd ...przecież to NEC:) Pozdrawiam.
|
Cytat:
Pozdrawiam i życzę spokojnych świąt |
Dzieki za porady ja rowniez z nich skorzystalem - flashowanie poszlo bezproblemowo :) uzywam teraz I-O 3.22 i jest cool :)
|
Ten niby nowy firmware od mad doga jest datowany na 31 stycznia wiec jest stary:)
|
Cytat:
|
Cytat:
lyb wybierz bios w ktorym bitsetting bedzie wlaczony i wtedy w Wingui poustawiasz sobie wszystko ;) pozdro;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:46. |