![]() |
Cytat:
nowy model szybciej zapisze RW ja bym sie kierowal cena - jesli 3520 byloby nieznacznie drozsze to wlasnie bym ten model wybral. ale jesli roznica by byla dosc znaczna to jednak 3500 totolotek :) |
dzięki cherrythomas, miałem tak samo ale juz jest OK
|
Cytat:
|
hehe no niezłe cacko :D;)
|
|
Nec 3500 a 3520
Witam
Nec 3500 a 3520 czy ktoś wie jaka jest różnica pomiędzy tymi dwoma modelami |
ja tak mialem jak mialem daemona zainstalowanego, to za kazdym razem wykrywal nowy sprzet na kanale IDE,
jak cos to wywal daemon, reset, winda se poinstaluje co chce, reset i mozesz instalowac daemona na nowo |
Cytat:
nowy bios = nowy sprzet dla kompa winda sama instaluje niezbedny soft, nic nie robisz, taki dobrobyt no ale to juz pewnie zauwazyles sam. |
pewnie sie ośmieszyłem :) ale jestem noobem w 100%, zainstalowałem nowy firmware i dalej mi wyskakuje że "znaleziono nowy sprzęt" więc pomyślałem, że jest brak sterowników
|
Jakie sterowniki masz na mysli??? Niezabardzo rozumiem... chcesz zainstalowac ja???
Hmmm... wyjasnij o jakie sterowniki Ci chodzi... |
Sterowniki do NEC ND 3500A [OEM]
kupiłem wyżej wymienioną nagrywarkę, ale w wersji OEM i nigdzie nie mogę znaleźć sterowników do niej, może mi ktoś pomoć?
|
w decrypterze masz u góry na pasku MODE ==> ISO ==> READ
w ten sposób zgrasz te płyty do obrazu na dysk a potem zeby je wypalic to podobnie MODE ==> ISO ==> WRITE :) |
Zgadza sie tytusdezoo plytki mają po 4.7 GB. Shrinkiem kopiowalem, bo wiedzialem, ze da sie nagrac odrazu w nim. W Decrypterze da się nagrac plytke? Wiem, ze mozna skopiowac, ale nigdy w nim nie nagrywalem. Prosze o pomoc.
|
Po co ci ten shrink??? Płyty z wesela mysle ze sa 4.7 GB wiec do czego ci ten shrink. Płyte skopiowac na dysk najlepiej DVD Decrypterem, bedziesz wiedział przynajmniej czy nie ma na niej błedów, a jeszcze lepiej DVD Decrypterem ją nagrac.
Ps. mode=>iso=>read/write |
hmm no chyba tak. Ale co mam zrobić zeby bylo dobrze? Nie znam sie za bardzo. Prosze o wyjaśnienie wszystkiego. Wszystkie plyty mi niszczy :(
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:59. |